Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope ja tylko 0.4ml clexane mam.
Mikka86 ja odwrotnie-nienawidzę staników i zakładam je tylko kiedy muszę 😂 Jak wracam do domu z zewnątrz,to moimi stałymi trikami są:
*umycie rąk
*ściągnięcie stanika
😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 16:29
-
To ja tyz 0.4. To taka standardowa dawka 😊
-
Cześć Dziewczyny. Od czasu do czasu podczytyje Was, ze wzgledu na brak wolnego czasu nie udzielalam się. To jest moja druga ciąża. Syna rodzilam w Uk 3 lata temu na teraz czeka mnie porod w Polsce. Chcialam was zapytac czy majtki siateczkowe to obowiązek czy wystarcza zwykle bawelniane? Kupujecie czy to zbędny wydatek?
-
Felicidad wrote:Cześć Dziewczyny. Od czasu do czasu podczytyje Was, ze wzgledu na brak wolnego czasu nie udzielalam się. To jest moja druga ciąża. Syna rodzilam w Uk 3 lata temu na teraz czeka mnie porod w Polsce. Chcialam was zapytac czy majtki siateczkowe to obowiązek czy wystarcza zwykle bawelniane? Kupujecie czy to zbędny wydatek?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Felicidad wrote:Cześć Dziewczyny. Od czasu do czasu podczytyje Was, ze wzgledu na brak wolnego czasu nie udzielalam się. To jest moja druga ciąża. Syna rodzilam w Uk 3 lata temu na teraz czeka mnie porod w Polsce. Chcialam was zapytac czy majtki siateczkowe to obowiązek czy wystarcza zwykle bawelniane? Kupujecie czy to zbędny wydatek?
Mój szpital w którym będę rodzic na stronie internetowej ma taką listę i tam jest napisane co można spakować i te majtki niby są, ale nie wydaje mi się że to obowiązek, nie chcesz to możesz mieć zwykle bawełniane jakieś luzniejsze, ważne żeby nie były jakieś ciasne itd ale to normalne dla komfortu i też gojenia się
Ja akurat kupiłam wczoraj z canpola 2 paczki wielorazowych z siateczki, są pakowane po 2szt, myślę że to spokojnie wystarczy a przed porodem oczywiście bawełniane -
Wiadomo że lepsza jest siateczka bo wszystko tam 'oddycha' mimo tych długaśnych podpasek
Co do szlafroka też się zastanawiałam kiedyś czy kupić ale stwierdziłam że za ciepło będzie (no chyba że jakiś cienki) ale w domu też nie chodzę w szlafrokach więc daremne pieniądze -
Felicidad wrote:A moze jest tu jakas mama z Gdańska lub okolic?
Ja z Gdyni ale będę rodzic w Gdańsku. -
Sylwia, Mikka hahaha😂😂😂 Ej spoko obgadujcie mnie, ja sie nie obrazam😂 W ogole kochane jestescie😭😭😂😂
Hej Felicidad:) Ja chce takie majty kupic, drogie nie sa a na lato super.
No tez slyszalam, ze jednorazowe beznadziejne.
Lidzia i jak tam sytuacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 17:36
-
mikka86 wrote:a ja mogę nie chcieć żeby położna do mnie przychodziła?
-
xgirl wrote:Lidzia i jak tam sytuacja?
Cisza i spokój. Wlasnie się pakuje jadę na działkę 😁 -
mikka86 wrote:a ja wczoraj byłam na dodatkowej wizycie u innego gin i chciałam ,żeby sprawdził mi przepływy,afi ,szyjkę i pomierzył dzieciaka ,a on do mnie ,że wszystko zrobi oprócz mierzenia szyjki bo na tym etapie to jest bez sensu bo i tak już nic nie zrobią gdyby coś było nie tak a tylko się będę denerwować, a gdyby nawet w w tym momencie rozpoczął się poród przez szyjkę to dziecko jest na tyle duże i dojrzałe,że na pewno da radę.
Tak, to prawda, ale ja chcę i tak wiedzieć, ile ona ma i jak się ma sytuacja w kwestii oceny, czy mogę mieć nadzieję na ten poród sn po ccChociaż mam świadomość, ze to pic na wodę, bo może dziś mieć 2cm a jutro może mi pójść rozwarcie
Przy pierwszej ciąży miałam wywalone od tego momentu ile szyjka ma.
33Sylwia wrote:A ja mam za duże cycki na takie rejsy 😂
Wow 33 😂 tosz to chyba nasz wiek 😁
Ja tak samo - jakbym chodziła bez stanika, to na starość musiałabym je chyba na plecy zarzucać, bo by się tak wyciągneły
Adria wrote:Majtki poporodowe najleprze siatkowe
Zależy - ja nienawidzę, wolałam zwykłe bawełniane - takie, których nie żal wywalić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 17:58