Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez czasami zaluje, ze tyle jest tych badan i przy tym tyle stresu ;/ W ogole uwazam, ze te badania powinny byc szvzegolowo omawiane jesli pokazywane sa wyniki na.wykresie lub podawane wartosci zamoast okreslenoa "w normie". Bo lekarz mowi po wizycie - wszystko ok, fajmie, a jak pozniej na spokojnie czlowiek zapoznaje sie z wynikami i sie okazuje, ze cos jest na granicy w ktorakolwiek sttone to panikuje
-
Ja też leje z xgirl 😁 Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu 😘
Wyobraźcie sobie dwie analogiczne sytuacje.. Te same objawy i tak:
LidziA89 na działeczce, słońce i zimny Radlerek.. A nasza kochana x zimne szpitalne łóżko, ekg, ktg i ciśnieniomierz 😁😁33Sylwia, xgirl, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Haha może masz jakieś dostrzegalne tylko dla białych fartuchow symptomy 😂
No młoda jest zajebista. Oczywiście poza tymi momentami, w których mam ochotę ją zastrzelic 😆 W żłobku ciągle się śmieją, że do przedszkola ją odesla.
W ogole to odkryłam w końcu w czym tkwił problem przy zabieraniu jej ze żłobka. Ona nie chce "wychodzić" na rękach, tylko na nóżkach. Teraz ochoczo wybiega sama z sali, siada na laweczke (jest trochę za wysoka), jak jej się uda to bije sobie brawo i ściąga kapcie 😁 Potem cała happy robi cioci papa, wysyła buziaczka i grzecznie za rączkę drepcze do auta ☺️
Ech, samodzielność..
A co do gina myślę że chciał mnie lepiej poznać 😂 oadać sytuację czy może liczyć na kolejną ciążę u mnie 😂 kasa 😂
Tka_aaa dlatego ja już się nie wczytuje. Jak lekarz mówi mi że jest ok przyjmuje do wiadomości i się cieszę. Szczególnie teraz juz musi być dobrze 😁 mam dość martwię is się, zbieram siły na SN bez znieczulenia 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 21:15
-
Casjopea wrote:Ja też leje z xgirl 😁 Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu 😘
Wyobraźcie sobie dwie analogiczne sytuacje.. Te same objawy i tak:
LidziA89 na działeczce, słońce i zimny Radlerek.. A nasza kochana x zimne szpitalne łóżko, ekg, ktg i ciśnieniomierz 😁😁
Widzę też że rośnie kółko uwielbiających Xgril 😂😂😂
Właśnie Lidzia miłego weekendu 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 21:18
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
Chyba kazdy watek ma taka niedorobiona, z ktora trzeba sie uzerac 😆😆
Ale wy sie smiejcie, jak dostalam zakrzepicy to mnie wszyscy w szpitalu chwalili, ze tak szybko zareagowalam mimo, ze nie mialam typowych objawow bo w miare normalnie chodzilam i nic nie bolalo. Tak tylko mowie, moje panikarstwo sie raz na cos przydalo😎😂😂😂
Tkaa tez tak mialam. Lekarz mowil, ze OK a na wynikach cos delikatnie poza norma. Nigdy nie wnikalam w sumie... Jak mowia, ze OK to OK. HmmmCasjopea lubi tę wiadomość
-
xgirl właśnie na insta mi się przewinęła jakaś reklama z hasłem, które mi do Ciebie pasuje
"pregnancy is the happiest ever reason to feel like a crap" W sumie to dla każdej z nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 22:17
Casjopea, 33Sylwia, xgirl lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, ja chyba naprawdę mam ten brzuch nisko. Dzisiaj golilam się TAM na pełnym podglądzie (mamy wannę narożnikowa i na ścianach przy niej ogromne lustra, więc jak usiądzie się na brzegu wanny okrakiem to.. No wiecie 😁) i masakra, normalnie mój brzuch zajął także łono! Mówiąc wprost, mam łoniaki na brzuchu. I to nie dlatego, że rozpoczęły ekspansję na brzuch.. Po prostu on jest aż tak nisko! 🙊
-
33Sylwia wrote:Aaaa i wiecie co?! Mój Gino dziś zrobił mi test na depresję 😁 nie mam. Dostałam 7 punktów do 11 nie ma się depresji - taka ciekawostka, nie podejrzewałem go o to że tak martwi się moim zdrowiem psychicznym 😁
Też mialam ostatnio ten test. Bzdura na maksa.
Sylwia dziękuję uwielbiam tu być cisza i spokój 😉
-
Casjopea wrote:Wiecie co, ja chyba naprawdę mam ten brzuch nisko. Dzisiaj golilam się TAM na pełnym podglądzie (mamy wannę narożnikowa i na ścianach przy niej ogromne lustra, więc jak usiądzie się na brzegu wanny okrakiem to.. No wiecie 😁) i masakra, normalnie mój brzuch zajął także łono! Mówiąc wprost, mam łoniaki na brzuchu. I to nie dlatego, że rozpoczęły ekspansję na brzuch.. Po prostu on jest aż tak nisko! 🙊
Gdzies czytałam że w drugiej i kolejnej ciąży brzuch może szybciej opaść. Mój jest tak samo wysoko jak był specjalnie sobie dziś zdjęcie w lustrze robiłam 😁 -
Casjo wow
Ja jutro będę kosiarkę odpalać przed wizytą u gin, to zobaczę, co i jak
Dziś kochana mamusia mi pięty trochę wyczyściła, jutro ja jej machnęZa dzieciaka (w sumie to dopóki z nią mieszkalam, czyli jeszcze 6 lat temu
) non stop jej robiłam mani i pedi to raz ona mi się odwdzięczyła
Stopki mam jak mlody
Ale już mam dość tej ciążowej niepełnosprawności. Mała dzisiaj mi się wpychała w przeponę i nagle mi tchu brakowało. Też dziś przeleżałam pół dnia... idę zaraz na piłce posiedzieć.
Na plus, że zeżarłam te daktyle -
LidziA89 wrote:Też mialam ostatnio ten test. Bzdura na maksa.
Sylwia dziękuję uwielbiam tu być cisza i spokój 😉
Oj też bym uwielbiała 😍 to kolejne nasze marzenie do zrealizowania tylko musimy znaleźć fundusz działkowy 😂 choć Ty to masz wypas do naszego marzenia! Ja to myślę by kupić jakiś maleńki ogródek działkowy blisko bloku 😂
-
Właśnie dostałam wiadomość SMS że jutro o 9:30 mam tą mini sesje. Kur.... Jutro ja myślałam że jutro jest piątek... Nieee! Jeszcze nogi muszę golic 😂 i szukać rekwizytow 😂 myślałam że zdobędę jakieś fajne pomysły a teraz nie mam czasu 😂😂😂 puf zastrzele się!
xgirl lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Oczywiście że bzdura!
Oj też bym uwielbiała 😍 to kolejne nasze marzenie do zrealizowania tylko musimy znaleźć fundusz działkowy 😂 choć Ty to masz wypas do naszego marzenia! Ja to myślę by kupić jakiś maleńki ogródek działkowy blisko bloku 😂
Też nam się z mężem marzyObecnie mamy dom, ale ogrod jest koszmarny do ogarniania i dm sam w sobie... typowo angielski ;p Wkurzajacy. W Pl chcemy mieszkanie w bloku i wlasnie działeczkę
-
Mikaja fajna reklama
Mi sie pokazuja glownie takie odpindrzone laski wyginajace sie na tle lozek, wozkow itp hahah
Ma to tyle wspolnego z ciaza, ze hoho
W ogole same te daktyle zjadlas czy jakos przygotowalas?
Sylwia mi tez sie ciagle dni myla :o
-
Koniec koncow zjadlam je same, ale czytalam w tym czasie forum wiec nie skupialam sie na tym, ze nie do konca mi pasuja
Ja mam te medjool a one sa mega duze i maja jakas taka nietypowa ta skorke
Troche obrzudliwe ;p Nie pasuje mi do konca konsystencja
Pokazuje Ci sie to, co ogladasz haha
Moja znajoma z pracy urodzila dzisMiala termin za 11 dni. Miala cc, czekam az mi napisze, czy indukcja poszla nie tak czy co..