Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Mikaja to jednak CC?
Sylwia u Ludzi OK, cos tam tylko peklo, jakies naczynko, nic groznego.
Mikaja oj cwaniaki i małe chwytacze za serca 😁 ale myślę że ogarnie się w końcu będzie starszym bratem 😁
Dobra teraz na serio idę spać, pewnie już bym spała ale zgaga przylazla 😑 zaraz ja pokonam rach-ciach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 00:20
-
A no siedzi na działce 😁 nic się nie dzieje, odpoczywamy. Dziś wracamy do domu. Jedno co dobre z tej całej sytuacji to zmobilizowalam się, zamówiłam wszystko co mialam w koszyku musimy kupić wózek i materac i koniec. Apropo wózka moja ciocia chce mnie uszczęśliwić na siłę i mówi że mam nie kupować ona przywiezie mi od koleżanki. Żadne argumenty do niej nie docierają i tyle a ja zwariuje bo mi się ten wózek nie podoba. Mój mąż oczywiście ja popiera bi wózek to wózek. Chyba oszaleję....
Miłej niedzieli 😘 -
LidziA89 wrote:A no siedzi na działce 😁 nic się nie dzieje, odpoczywamy. Dziś wracamy do domu. Jedno co dobre z tej całej sytuacji to zmobilizowalam się, zamówiłam wszystko co mialam w koszyku musimy kupić wózek i materac i koniec. Apropo wózka moja ciocia chce mnie uszczęśliwić na siłę i mówi że mam nie kupować ona przywiezie mi od koleżanki. Żadne argumenty do niej nie docierają i tyle a ja zwariuje bo mi się ten wózek nie podoba. Mój mąż oczywiście ja popiera bi wózek to wózek. Chyba oszaleję....
Miłej niedzieli 😘url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jej rozumiem was, mam to samo! Chce pokupowac to, co mi sie podoba. Jak bylam u rodzicow w Polsce to sasiedzi przyniesli po wnukach sto tysiecy rzeczy, zupelnie mi sie one nie podobaly. Jakies wiesniackie wzory, brzydkie kolory, Jezu porazka. Mamie od razu powiedzialam, ze tego nie chce, chce miec wszystko w bieli, szarosciach i delikatnym rozu a nie jakies brazowo zielone myszki Mickey. Nie wiem jak to zalatwila ale ja nic nie wzielam, moja sis chyba cos tam przygarnela.
-
Dzień dobry, witam się w 35tc. Dla mnie to już postęp naprawdę. Jestem mega szczęśliwa, ze z tygodnia na tydzień jest coraz dalej a my dalej w dwupaku. Jeszcze chociaż 2 -3 tygodnie. Dziewczynom domoszonym gratulacje! Poród za rogiem
xgirl, LidziA89, Czarna_kawa, kinga27.30, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Witam się w niedzielę 😁 pisze trzeci raz tego posta bo mnie wywala 😬 zaraz furii dostanę 😂
Nastrojowo czujemy się mega dobrze, pospalam do 8:45 i jestem przeszczesliwa bo obudziłam się tylko 3 razy na siku, a skurcze łydki i zespół niespokojnych nóg obudził mnie przed 9 więc Panie Dzieki 😂
Teraz mam trochę czasu na pomyślnie o tym co dziś robić mamy 😂
Messy super, każdy dzień jest ważny. Także ciesz się chwilą, chwila ciszy 😁
Xgril zgadza to wieczorna norma 😁 przywyklam.
Lidzia gratuluję motywacji 😂 ja na swoją dalej czekam 😂
Jutro idę rano odebrać wyniki badań i powtarzam sobie by kupić koszule na ramiączkach więc może nie zapomnę 😂😂😂
Jeśli chodzi o używane rzeczy mam ich trochę od kuzynki, która sra kasa i podała mi rzeczy w sumie użyte raz lub jeszcze z metka 😂 mamy podobne gusta więc spoko 😁 i na szczęście nie dała mi żadnych bodow bo dla mnie to bielizna i uważam że kazdy powinien mieć swoją 😁
A druga bratowa mojego męża uszczesliwila mnie worem koszmarnych ciuchów po chyba wszystkich dzieciach że wsi więc kosz i mam w dupie 😂 uśmiałam się tylko 😁 ale... wstyd dawać cos takiego! Ale każdy ma swoją tolerancję a ludzi się poznaje latami 😁
Miłego dnia 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 09:25
Messy92 lubi tę wiadomość
-
Sylwia daj spokoj… w ogole jakbym miala cos uzywanego oddac to musialoby byc to ladne, nie zniszczone itp a nie jakies stare brudy po wszystkich dzieciakach w okolicy. Wstyd by mi bylo. Jak cos kolezankom chcialam dac to lazilam pol dnia po sklepach, szukalam czegos porzadnego, uniwersalnego zeby sie jakos wpasowac w gust a nie oddawalam stary syf.
Choc wiecie, ludzie chca tylko pomoc, nie chca nikogo obrazic, tylko wlasnie kazdy ma inne wyczucie. Moze komus brakuje pieniedzy i mysli, ze kazdy bedzie sie ze staroci cieszyc.
Alisia nie mow tego glosno hahaha -
xgirl wrote:Sylwia daj spokoj… w ogole jakbym miala cos uzywanego oddac to musialoby byc to ladne, nie zniszczone itp a nie jakies stare brudy po wszystkich dzieciakach w okolicy. Wstyd by mi bylo. Jak cos kolezankom chcialam dac to lazilam pol dnia po sklepach, szukalam czegos porzadnego, uniwersalnego zeby sie jakos wpasowac w gust a nie oddawalam stary syf.
Choc wiecie, ludzie chca tylko pomoc, nie chca nikogo obrazic, tylko wlasnie kazdy ma inne wyczucie. Moze komus brakuje pieniedzy i mysli, ze kazdy bedzie sie ze staroci cieszyc.
Alisia nie mow tego glosno hahaha
Alisia weź! Ciesz się i nie mów głośno, bo Cię ugryze 😂😂😂😂 podziwiam że wiesz jak Mała masz ułożona Ja nie wiem nigdy czuje tylko nogi u góry ale dlatego że wiem że jest głową w dół ale czy bokiem czy plecami to nie potrafię ocenićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 10:31
-
Hejo ! ☺️
Lidzia, kiepska sprawa, ale musisz jakoś to załatwić, bo tak to wcisną Ci ten wózek na siłę 🙈
Mnie też wczoraj chrzestna podpytywała czy nie chcę leżaczka po ich córkach, maty i ciuchów (po dziewczynkach🙄) ale powiedziałam, że ciuchów mam aż nadto (A wcale nie mam, tak mi się wydaje), a matę chetnie zobaczę. Jeszcze flanele ma mi przewieźć, bo tego nigdy nie za mało. 😉Grzechotki i stare zabawki też mi przywiozła któregoś razu, podziękowałam, ale jak pptem zaczęłam przeglądać to wszystkie powędrowały na strych. Nie będę dawać obgryzionych, plastikowych zabawek dziecku, nawet tego dokładnie się nie umyje. Od Niej jedyne co wzięłam co przywiozła to chusta. 🙂
Wiadomo, że nikt nie robi tego w złej wierze i chcą jak najbardziej pomóc, no ale.... 😉 to jest ciężki temat jeśli nie chce się kogoś urazić.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Witam w niedzielę pogoda za oknem piękna. Ogarnęła chatę razem z mężem obiad w trakcie zaraz przyjadą moi rodzice z siostrzencem 6 letnim.
Czas leci coraz mniej czasu do końca a ja mam ogarnięty tylko ciuchy dla bobasa....
Został przeklęty wózek ,apteka -
Drobinka91 wrote:Hejo ! ☺️
Lidzia, kiepska sprawa, ale musisz jakoś to załatwić, bo tak to wcisną Ci ten wózek na siłę 🙈
Mnie też wczoraj chrzestna podpytywała czy nie chcę leżaczka po ich córkach, maty i ciuchów (po dziewczynkach🙄) ale powiedziałam, że ciuchów mam aż nadto (A wcale nie mam, tak mi się wydaje), a matę chetnie zobaczę. Jeszcze flanele ma mi przewieźć, bo tego nigdy nie za mało. 😉Grzechotki i stare zabawki też mi przywiozła któregoś razu, podziękowałam, ale jak pptem zaczęłam przeglądać to wszystkie powędrowały na strych. Nie będę dawać obgryzionych, plastikowych zabawek dziecku, nawet tego dokładnie się nie umyje. Od Niej jedyne co wzięłam co przywiozła to chusta. 🙂
Wiadomo, że nikt nie robi tego w złej wierze i chcą jak najbardziej pomóc, no ale.... 😉 to jest ciężki temat jeśli nie chce się kogoś urazić.Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie w końcu wiatr ucichł ,świeci słońce,choć temp.ma być w granicach 20st.cały tydzień i ma być deszczowo
Ja tylko od siostry dostałam parę ciuszków po jej dzieciach,od znajomej karton rożnych pierdołek-zabawek,ubranek,butelki,suszarkę na butelki,podgrzewacz.No z butelek na pewno korzystać nie będę-no jak to zobaczyłam,to miałam lekki odruch wymiotny🤮 Wiecie niby czysta ale jednak zżółknięta i od razu mi wyobraźnia zadziałała...Tak myślę,co mi brakuje jeszcze,to przecież nie mam podpasek poporodowych🤔 no i torba dalej niespakowana-tzn nawet torby nie mam 😛 Mam solidną reklamówkę na zamek,to tam zapakuję tych parę rzeczy. -
Cześć dziewczynki:) ostatnio bardzo rzadko tu zaglądam bo jestem wykończona tymi upałami i na nic nie mam siły... A zmuszam się do codziennych 2h spacerów żeby szybciej urodzić. Nie ma szans że Was nadrobie więc napiszcie czy jest ktoś u nas poza Hiszpaneczką kto już jest rozpakowany? U mnie po wizycie środowej nic nie wskazuje na szybszy poród bo szyjka 2,8 cm i szczelnie zamknięta... Hehhe ja już bym chciała rodzić... zauwazyla już któraś z Was że brzuch opadł? U mnie nic póki co... jedyne co mnie zastanawia to moje zarąbiste cukry, zaczęłam jeść dużo lodów , slodyczy a cukry max 110, rano zawsze ponad 90 miaalm teraz max 82 tak mam od 4-5 dni , nie wiem co jest grane może to te upały ale dobrze mi z tym
miłej niedzieli:*
Termin porodu 5 lipiec 2019Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu