Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, nieraz KTG nie pokaże skurczy, a kobieta czuje je już bardzo boleśnie. Jak się trafi pora, że Maluch śpi - źle, bo niskie tętno. Jak się bardzo rusza - źle, bo ucieka. Nie mówiąc już o tym, że tak jak Jaszczurek miała - czasem łapie nasze tętno. Nie ufam tej maszynce. I tak jak któraś z Was napisała, Mikka chyba, to raptem 30 minut, przez które może być ok, a godzinę po odpięciu może się coś dziać. Już pominę, że wyleżeć tyle czasu w jednej pozycji graniczy z cudem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 18:59
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
No moja siostra się darła przy skurczach na poziomie 20 a znajoma nic nie czuła przy poziomie 120 i nie chce mi wierzyć,że to dlatego iż każdy odczuwa ból inaczej.W tym przypadku to prędzej uwierzę,że to pomyłka maszyny no ale nigdy nie wiadomo...
-
mikka86 wrote:Karola gdzie jesteś ??? Chciałam ci pokazać moje nowe portki w kwiaty🌸🏵️🌻🌺🌷, kupiłam wczoraj na bazarku od Rumunów za dychę😜 . Wracaj tuuuu !!!! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f09d953dc398.jpg
Ale ładny kolor na paznokciach 😍mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Ja z racji wczorajszych perypetii KTG miałam wczoraj a w czwartek mam planowane przed wizytą.
Casjo pomocy! Mój pies gryzł kość i złamał ostatniego zęba to było jakiś tydzień temu. Dopiero dziś zauważyłam i połączyłam fakty. Ząb jest ciemny ma czarna kropkę i z gemby mu zaczyna smierdziec da się coś z tym zrobić czy do wyrwania?Ale zrób to, bo jak śmierdzi to i boli..
-
mikka86 wrote:Jak to ostatniego zęba? To on nie ma wcale zębów? Ile ma lat?
Ciężko jednym zebem gryźć kości 😁
Swoją drogą ostrożnie z tymi kośćmi, są lepsze gryzaki dla psów.. A już broń cię panie kości wieprzowe! -
Moje dziecko śpi, chyba zaraz się poplacze ze szczęścia ❤️ Aczkolwiek aż się boję pomyśleć o nocy..
Mój mąż miał mi kupić coś dobrego do podjedzenia, ciekawe co przywiózł 😁 (wciąż zalegam w pokoju małej, ale słyszałam, że przybył).
Ostatnio mam wrażenie, że czuję pod przepona główkę Mikołaja, mam nadzieję, że wtorkowa wizyta rozwieje moje wątpliwości i wykaże jasno, że to nie główka, a dupka 😊 -
Casjopea wrote:Hehe zakładam, że po prostu chodzi o ząb najbardziej z tyłu
Ciężko jednym zebem gryźć kości 😁
Swoją drogą ostrożnie z tymi kośćmi, są lepsze gryzaki dla psów.. A już broń cię panie kości wieprzowe!url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Ja mam w pasie 111 🤪🤪 dziewczyny już rodzące,ile kg zostawilyscie w szpitalu po porodzie?
W pierwszej ciąży 9kg z 11 na plusie. W drugiej 11 z 17kg 😁mikka86 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Jak to ostatniego zęba? To on nie ma wcale zębów? Ile ma lat?
Dokladnie chodziło o zęba najbardziej z tyłu 😋 pies ma 5 lat.
Casjo dziekuje bardzo damy go do wyrwania. Jutro zadzwonię do weterynarza i umówię się na wyrwanie. A co do kości to tylko wołowe oczywiście i to na dodatek w Kauflandzie tak fajnie pokrojone że on wylizuje sam środek ale ta kość musiała być jakaś trefna bo ja gryzł 😕 trudno więcej nie dostanie.Casjopea lubi tę wiadomość