Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też zmierzylam 117 😂 +13kg
Lidzia 1 piękny ale ten 2 też bardzo ładny.
Hiszpanka czekamy na odpowiedzi 😂 jak położna jak KP?
Siedziałam w cieniu cały czas... A mam spalone ramiona! Masakra
Nawet mi się jeść nie chce.
Wogole na koniec dnia scielam się z moim o podłogi... Kuźwa! I się tak nakrecilam że masakra... Pojechałam równo aż mi głupio teraz i mam wyrzuty sumienia że jeszcze biedne dziecko to słyszało i o taką głupotę Go narażam teraz. MADKA! -
Dobrze wybieracie ten tańszy 😁
Ja mam w pasie 113 cm 😁 musiałam wstać i się z ciekawości zmierzyć 😋33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Karola, w zupełności rozumiem te starania o wypędzenie Stacha z brzunia, dodaj jeszcze przyjemniejsze w postaci amorów z ukochanym, może młodzież się ruszy wtedy. Mocno trzymam kciuki!
Hiszpaneczka, jak się czujecie z synkiem? -
Nadrobiłam uff😪
Ale oczywiście miałam się odnieść do paru rzeczy i pozapominalam do czego😂
Lidzia co do wózka to i 1 i 2 jest ładny ale szczerze mówiąc wybralabym ten 2 bo ma praktyczniejszy kosz na dole, sama oglądałam hollandy i nie wyobrażam sobie walczenia z tym koszem i ramą żeby wsadzić zakupy do środka, no chyba że kosz nie ma znaczenia dla ciebie -
anngelikamarta wrote:Nadrobiłam uff😪
Ale oczywiście miałam się odnieść do paru rzeczy i pozapominalam do czego😂
Lidzia co do wózka to i 1 i 2 jest ładny ale szczerze mówiąc wybralabym ten 2 bo ma praktyczniejszy kosz na dole, sama oglądałam hollandy i nie wyobrażam sobie walczenia z tym koszem i ramą żeby wsadzić zakupy do środka, no chyba że kosz nie ma znaczenia dla ciebieanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Mi sie wozki z bialym kolorem w ogole nie podobaja🤪
Ja mam tą barlette i jestem mega zadowolona póki co (biała rama😂) no i ten kosz jest mega, a też zastanawiałam się nad modelami z bebetto ale skreslilam je właśnie przez to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinga wow szalona
Co to znaczy jak najszybciej?:>
Jezu dziewczyny ogladalam z mezem 3h jakis zjebany western bo bardzo mu zalezalo na tym. Tyle dla mnie robi to chcialam choc tak sie odwdzieczyc. Umieram, straszne to bylo, do konca nie wiedzialam kto jest kto i co sie dzieje bo to bylo nudne jak flaki z olejem. Nawet kom nie uzywalam zeby nie bylo, ze olewam jego i film. Czuje sie jak wrak czlowieka 🤦😭😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 23:49
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny