Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Czyli w czwartek świętujemy donoszona ciaze 😊 chyba normalnie piwo bezalkoholowe wypije olewając cukrzyce 😉
To ja się do Was dopiszę i też wypiję 0%_Hope_ lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
xgirl wrote:
Alisia jak tam twoje plecy?
Jestem zatejpowanaolewam sprzątanie i jakoś daję radę
ale po "ataku" nie było ciekawie dojście do łazienki to był płacz, mąż musiał mnie ubierać itd ale jest już dobrze
tylko muszę uważać żeby znowu coś nie wyskoczyło
-
xgirl wrote:Moj maz pil wczoraj bezalkoholowe, wzielam kilka lykow i potem zobaczylam, ze to nei jest takie 0,0% tylko do 0,5%. Mam nadzieje, ze nie ma dramatu co?
Myślę że nic się nie stało 😁 -
xgirl wrote:Moj maz pil wczoraj bezalkoholowe, wzielam kilka lykow i potem zobaczylam, ze to nei jest takie 0,0% tylko do 0,5%. Mam nadzieje, ze nie ma dramatu co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 09:53
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
X, nie wariuj. Nie zrobiłaś tego specjalnie i było to tylko kilka łyków 😘 nieraz na laktację polecają pić Karmi 😉Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Nie zadreczaj się. Ja wczoraj też wzięłam łyka radlera od męża i oboje myśleliśmy że jest 0,00 a okazało się że był 2%. Litra wódki nie wypilas nic się nie stało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 09:55
-
Sylka135 wrote:Hiszpaneczka ja mialam na wypisie żeby wstawić się do lekarza w ciągu 2 dni. U nas byl duży spadek masy ciała i crp nieznacznie podwyzszone. A położna przyjdzie jeszcze do Ciebie? Mi właśnie polozna sciagala szwy i do lekarza szlam dopiero po pologu na kontrolę
u mnie pisze kontrola u lekarza prowadzącego do 10 dni oraz po 6 tygodniach. Wiec chyba jednak jutro musiałabym pojechac do lekarki by mi ściągnęła szwy. Położna widziała ranę ale nic nie mówiła ze mi sciągnie. Jutro mam wazenie małego i pewnie przyjdzie do mnie znowu w okolicach piątku.
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Bry
Hiszpaneczka Trzymam kciuki żeby było tak żebyś była i Ty i mały szczęśliwiw ogóle jakie imię wybraliście?
Ubrałam materac w pokrowiec, bo już przeprany i nałożyłam prześcieradło i jesteśmy gotowichociaż mam wrażenie jakbym zapomniała o milionie rzeczy
Torby muszę przeorganizować chociaż czuje ze do SN nie dojdzie przed 40tc. Eh podłamała mnie ta info o szyjce ostatnio. Z synem miałam to samo, na chama ja po tym 38tc otwierali a tym razem chyba już jej odpuszczę.
Ta ginka nie zalecała mi tych masaży ale jeszcze poczytam może o tym...