Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierzesz siatkowe majty? Hm, przeżyją? 😜Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ka jeszcze crocsy starego muszę wrzucić do naszej torby porodowej i koniec. Kilka gratow mam na liście do wrzucenia w dzien porodu i tam jest ładowarka, telefon, powerbank, dokumenty i wyniki badań.
Złożyłam uprany wózek i strasznie mi dziwnie 😜 matko będzie dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:32
kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ale to takie wielokrotnego uzytku i mozna je prac
A nawet trzeba 
Alisia oj ja tez mam od lat problemy z kregoslupem i sama sie przekonalam, ze najlepsze co moze byc to ruch, ruch i ruch
Masaz ok, termmofor ok, ale jak sie nie ruszasz to malo Ci to wszystko da. Teraz w ciazy wkurza mnie to, ze sie tak malo ruszam a nie dam rady inaczej i mi dosc plecy siadly przez to. Juz czekam na koniec ciazy i pologu i jazda jazda z koksem
-
Zrob sobie liste do zabrania w ostatniej chwili 😉xgirl wrote:JEZU NO I KLAPKI HAHAHAH JA JE SERIO ZAPOMNE

-
Mi wali. Na śnie mam.tetno 160 jak.wstaje i cos robie to po 200. Do tego mam.duszności i drętwienie. Biore leki ale i tak najlepiej dziala prawidłowe oddychanie i woda.xgirl wrote:Tez wam tak serce wali jak robicie jakies pierdoly? Wstalam, zamknelam okono, usiadlam a serce bum bum milion pincet, masakra :o

-
Ja klapki mam ale ciągle nie mogę ich rozchodzić, bo są ciasne

Pytałam znajomej z pracy jak ten szpital, w którym i ja ew. cc będę mieć i mówiła, że spoko i nawet nie wypisali ich od razu na drugi dzien
Ale partner nie dostaje kawy nawet wiec to gorzej
W moim szpitalu partner ma kawke, herbatke, obiadki itd
Dopiero na poporodowym nie ma juz obiadow
-
I Ty chcesz sn rodzic? :oKarolaJJJ wrote:Mi wali. Na śnie mam.tetno 160 jak.wstaje i cos robie to po 200. Do tego mam.duszności i drętwienie. Biore leki ale i tak najlepiej dziala prawidłowe oddychanie i woda.
No ale jak nie prac majtek wielokrotnego uzytku?!?! -
mikaja wrote:Ale partner nie dostaje kawy nawet wiec to gorzej
W moim szpitalu partner ma kawke, herbatke, obiadki itd
Dopiero na poporodowym nie ma juz obiadow 
U Nas po porodzie bez komplikacji SN idzie się do "hotelu" łóżko podwójne , jedzonko zapewnione- tata musi zapłacić ale to są grosze
Po CC niestety zostaje odział i sale wieloosobowe , tata nie może zostać na noc a w dzień też nie ma wyżywienia
przeraża mnie ta sala wieloosobowa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:46
-
Ja tam nigdy ich nie prałam przed pierwszym użyciem. W ogóle traktowałam je jak jednorazowe, ale są wygodniejsze.
Ja nawet nie mam laktatora i nie zamierzam mieć 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Alisia no co Ty
Po sn masz full wypas a po cc nic? Co to ma byc
Nie no serio nie jarze.
Po SN nie musisz dostawać leków itd w "hotelu" nie ma lekarza w razie W , po CC jednak jest potrzebna jakaś kontrola ...... nie jesteś w pełni sprawna itd no ale tata mógłby zostać na noc chociaż w sali wieloosobowej to niewykonalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:54
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]