Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierzesz siatkowe majty? Hm, przeżyją? 😜Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ka jeszcze crocsy starego muszę wrzucić do naszej torby porodowej i koniec. Kilka gratow mam na liście do wrzucenia w dzien porodu i tam jest ładowarka, telefon, powerbank, dokumenty i wyniki badań.
Złożyłam uprany wózek i strasznie mi dziwnie 😜 matko będzie dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:32
kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ale to takie wielokrotnego uzytku i mozna je prac
A nawet trzeba
Alisia oj ja tez mam od lat problemy z kregoslupem i sama sie przekonalam, ze najlepsze co moze byc to ruch, ruch i ruchMasaz ok, termmofor ok, ale jak sie nie ruszasz to malo Ci to wszystko da. Teraz w ciazy wkurza mnie to, ze sie tak malo ruszam a nie dam rady inaczej i mi dosc plecy siadly przez to. Juz czekam na koniec ciazy i pologu i jazda jazda z koksem
-
xgirl wrote:JEZU NO I KLAPKI HAHAHAH JA JE SERIO ZAPOMNE
-
xgirl wrote:Tez wam tak serce wali jak robicie jakies pierdoly? Wstalam, zamknelam okono, usiadlam a serce bum bum milion pincet, masakra :o
-
Ja klapki mam ale ciągle nie mogę ich rozchodzić, bo są ciasne
Pytałam znajomej z pracy jak ten szpital, w którym i ja ew. cc będę mieć i mówiła, że spoko i nawet nie wypisali ich od razu na drugi dzien
Ale partner nie dostaje kawy nawet wiec to gorzejW moim szpitalu partner ma kawke, herbatke, obiadki itd
Dopiero na poporodowym nie ma juz obiadow
-
KarolaJJJ wrote:Mi wali. Na śnie mam.tetno 160 jak.wstaje i cos robie to po 200. Do tego mam.duszności i drętwienie. Biore leki ale i tak najlepiej dziala prawidłowe oddychanie i woda.
No ale jak nie prac majtek wielokrotnego uzytku?!?! -
mikaja wrote:Ale partner nie dostaje kawy nawet wiec to gorzej
W moim szpitalu partner ma kawke, herbatke, obiadki itd
Dopiero na poporodowym nie ma juz obiadow
U Nas po porodzie bez komplikacji SN idzie się do "hotelu" łóżko podwójne , jedzonko zapewnione- tata musi zapłacić ale to są grosze
Po CC niestety zostaje odział i sale wieloosobowe , tata nie może zostać na noc a w dzień też nie ma wyżywieniaprzeraża mnie ta sala wieloosobowa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:46
-
Ja tam nigdy ich nie prałam przed pierwszym użyciem. W ogóle traktowałam je jak jednorazowe, ale są wygodniejsze.
Ja nawet nie mam laktatora i nie zamierzam mieć 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Alisia no co Ty
Po sn masz full wypas a po cc nic? Co to ma byc
Nie no serio nie jarze.
Po SN nie musisz dostawać leków itd w "hotelu" nie ma lekarza w razie W , po CC jednak jest potrzebna jakaś kontrola ...... nie jesteś w pełni sprawna itd no ale tata mógłby zostać na noc chociaż w sali wieloosobowej to niewykonalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:54