Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angelikamarta, Antoś jest cudowny ❤️ kiedy tatuś przyjeżdża poznać synka? 🙂 Ponoć dzieci po porodzie są właśnie wymęczone i dużo śpią.
anngelikamarta lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
D O N O S Z O N A!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ef95ea18e26.jpgLidziA89, Aska1994, Kamsza, Czarna_kawa, Panna_Justyna, Drobinka91, xgirl, kinga27.30, mikaja, Eluska, Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Angelikamarta śliczny maluch❤W brzuchu tez byl taki spokojny? Prowadze statystyki🤣
Niestety czyszczenie po porodzie jest nieprzyjemne,do tego ta cholerna temperatura i sie leje z człowieka jak z kranu.
Dostajesz jakis antybiotyk?
Ja nie urodziłam niestety. Wszystko sie uciszyło ale za to w koncu sie wyspałam. Tylko pobudki w nocy co 2 h na picie robiłam ale budzik mnie ledwo dobudzał. Pamietajcie o tym wlewaniu w siebie wody bo jak widzialam w ciagu ostatnich dni jak ona szybko zmienia stan to teraz pilnuje tego jak głupia.
-
Dajcie mi burze!!!!! Bo się udusze 🙄
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło! I super że chociaż jedną fajna polozna się trafiła! Masz najgorsze za sobą! Ucałuj od nas pierwszego lipcowego chłopca!
-
Aska1994 wrote:Dajcie mi burze!!!!! Bo się udusze 🙄
Zapraszam do Gdyni właśnie mamy burze 😋 będzie dziś czym oddychać 😉 -
Emma_, Alisia, 33Sylwia, LidziA89, Czarna_kawa, Kajtolo, anngelikamarta, Adria, kinga27.30, Panna_Justyna, Eluska, Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
Emma_ wrote:Drobinka, a dlaczego zebrałaś opierdziel od diablo za Almette? Ja właśnie zjadłam na kolację. 😀
Bo powiedział że tam jest dużo cukru i żebym łączyła to np z wędliną, a nie jadła tylko Almette. 😁
Poza tym zdaję sobie sprawę, że ma cukier, ale nie rozumiem czemu mam nie jeść skoro cukier po tym mam ok. 🤔 🤷🏼♀️ tak samo przyczepił się do twarogu białego, po którym też miałam cukier ok. 😛
A za to np ketchup pozwala mi jeść, a tam przecież też jest cukier 🙈
Ale nie przejmuję się tym, dopóki widzę, że cukry mam ok, niech się cmoknie w trąbkę, musze skądś brać energię.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Po za tym może to te które jajka maja znosić a nie stać się pysznym rosolkiem w niedzielę 😋
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Jak tylko podrosną i będziemy mieć pewność, że są tam koguty, to aktualnego chętnie oddam na rosół 😛 już tyle razy się rzucił do nas i do dzieci, że zasłużył na taką śmierć!
Na razie siedzą z kwoką, dajemy im drobną kaszę do jedzenia i tyle. Jutro po południu je puścimy na wybieg ze wszystkimi kurami i będzie je pewnie trzeba nauczyć wychodzić i wchodzić do kurnika.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
LidziA89 wrote:Zapraszam do Gdyni właśnie mamy burze 😋 będzie dziś czym oddychać 😉
Zanim się doturlam to już pewnie będzie po 😜Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Lidzia Kochanie za nim urodzimy i minie połóg to akurat kurczaki będą w sam raz na rosół 🤣 Aśka ja przywioze makaron 🤣
Wczoraj wieczorem zapadła decyzja że jutro przyjeżdża do mnie chrzesnica na tydzień! Oczywiście jak usłyszał to siostrzeniec też już się pakuje choć mieszka 3 km ode mnie 🤣 cieszę się z tego bo co roku w wakacje spędzamy tydzień, dwa razem ale z drugiej strony szkoda mi tych młodszych bo chyba z nimi już nie zdążę 😁 chyba że we wrześniu będzie strajk nauczycieli 🤣 i mam nadzieję że mi nocami się włoczyc po mieście nie będą bo oni mają 16 i 17 lat a mój mąż śmieje się ze on ma nadzieję że z nikąd nie będzie musiał ich odbierać 🤣🤣🤣
No i tyle lecę na ćwiczenia. Upał! Aśka jak tylko dojdzie burza do mnie to będę dmuchać na Kraków 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 08:28
-
Sylwia, skąd Ty masz tę energię? Ja w tym roku powiedziałam, że zdecydowanie nie biorę męża siostrzeńców na wakacje (12,8 i 2 lata). Nie wyrobię. Zwłaszcza ze średnim, który ostatnio ostro się buntuje. Dmuchaj burzę jak coś! Liczę na Ciebie! Tylko nie w sobotę, bo na grila jadę 😁 ooo, makaron, kurczak, to kto przywozi nie warzywa i picie? 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥