Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde jadę na ćwiczenia i spotkałam się z koleżanką urodziła miesiąc temu w 35 tyg. BLIŹNIAKÓW i śmiga sobie z nimi po 10 km dziennie 🤣 wychodzi o 7 wraca o 9🤣 i potem spacer wieczorem. Czadowe Maluszki 😁 śmieje się ze czeka na mnie bo nie ma towarzystwa na spacery 🤣🤣🤣
-
Oj dziewczyny mi chodzi o to czy jak ktos nie ma takich przebojow ze skurczami to donosi do tego 40tc a te kobiety, ktore maja skurcze juz od dawna beda rodzic wczesniej? Czy moze nie ma zaleznosci? Kurde bo boje sie, ze mi akcja szybciej ruszy
-
xgirl wrote:Oj dziewczyny mi chodzi o to czy jak ktos nie ma takich przebojow ze skurczami to donosi do tego 40tc a te kobiety, ktore maja skurcze juz od dawna beda rodzic wczesniej? Czy moze nie ma zaleznosci? Kurde bo boje sie, ze mi akcja szybciej ruszy
-
Jeeeeesuu, co za koszmarną noc miałam... 3/4 nie spałam, ciągle było mi nie wygodnie, to brzuch bolał, to RLS, to pić się chciało, to siku... a tak się chwaliłam, że przesypiam całe noce. Dzisiaj wyglądam jak zombiee ;/
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Też nie spalam. 30 stopni w pokoju to nie dla mnie. A nad ranem córkę fenistilem okladalam bo ka komary pogryzly. Gowniano się czuje.
-
Aska1994 wrote:Teraz to mają urodzić Mikaja, KasiaŁukasia, Ines i Karola! Reszta niech się nie pcha w kolejkę 😛
Ale Wy tu od rana klikacie
Moje przyjaciółki sobie przypomniały, ze nie miałam baby shower i chcą mi zrobić tydzień przed cc. Wiec teraz muszę do tego czasu zaciskać nogi.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Leżę sobie pod KTG. NUDA!
powiem wam że popadało dwie godzinki zrobiło się 18 stopni i jest przyjemnie 😁 ciekawe jak długo -
Oświadczam ze mój bezimienny klusek właśnie chyba zmienił pozycję i jest głową w dół ...jakoś żyje właśnie przed chwila widziałam układ planetarny I cały gwiazdozbiór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:38
-
Dziewczyny czy mozna ubrać małemu rampers czy jakieś body z krótkim rękawem ? Bo oczywiście dostaje białej gorączki bo teściowa oczywiście mi pindoli ze będzie mu zimno. Chcemy iść na spacerek a ona mowi mi ze ona by sie bala tak wyjść z dzieckiem. Szału juz dostaje!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:44
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Ja bym ubrała bodziaki z krótkim lub rampersa, wzięła w razie czego jakąś pieluszkę i sprawdzała kark - jak będzie chłodny albo Mały niespokojny to wtedy bym przykryła dopiero 🙂
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hiszpaneczka wrote:Dziewczyny czy mozna ubrać małemu rampers czy jakieś body z krótkim rękawem ? Bo oczywiście dostaje białej gorączki bo teściowa oczywiście mi pindoli ze będzie mu zimno. Chcemy iść na spacerek a ona mowi mi ze ona by sie bala tak wyjść z dzieckiem. Szału juz dostaje!!
Weź na wszelki wypadek (dla odczepnego) pieluszkę, którą MOŻESZ (ale przecież nie musisz) okryć maluszkaTeściowe LUUUUUBIĄ sobie pogadać...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!