Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściowa powiedziała, ze ona nie chce doradzać bo wie jak wszystko się zmienia, a ja kazda porada denerwowała.
Jak chciała coś kupić małej to mnie zabrała do sklepu i sama wybierałam.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Moja jakoś po 60stce, także ten, kupa życia przed nią 😂
Drobinka91 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jak ja się cieszę, że moja teściowa została w Holandii.. 😂
Nie no, nie mogę na Nią narzekać, ma twardy charakter, ale my też, więc na głowę sobie wejść nie dajemy jak za bardzo się rozpędza. 😉
Wiadomo, że będzie miała 1000 dobrych rad po narodzinach dziecka, tak samo jak i moja mama, ale obie dobrze wiedzą, że i tak zrobimy po swojemu.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Moja się będzie bała odezwać bo wie jak reaguje na jej złote rady 😂 gorzej będzie na pewno z moją babcia.
-
xgirl wrote:Oj dziewczyny mi chodzi o to czy jak ktos nie ma takich przebojow ze skurczami to donosi do tego 40tc a te kobiety, ktore maja skurcze juz od dawna beda rodzic wczesniej? Czy moze nie ma zaleznosci? Kurde bo boje sie, ze mi akcja szybciej ruszy
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta przypominam o piciu wody!
Eluska daj znac po wizycie.
Ja w ogole czytam co mi to dr napisala i mam niby szyjke 1,5 cm. Czyli sie tez skraca,super❤
Kolezanki sie zapytały co chce dla malego a ja im na to ze szumisia i w ten oto sposób mam szumisia i spokój z dziwnymi prezentami a i one beda szczesliwe bo zloza sie po 20 zł🤣
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Zrobilam henne i pazury. Jeszcze muszę ogarnąć nogi i bobra ale to wieczorem. Znowu jestem z siebie dumna 😂
33Sylwia, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
X, robię Twój ulubiony obiad 😛 ryż z truskawkami 😎Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dziewczyny dobrze ze poszłam do tego lekarza. Mały spadł z wagi, lekarka mowi ze chyba poziom biliribiny znów wzrósł, na jutro mam badania u niego morfologia, crp
I jak mi sie uda to mocz oraz bilirubine i jak sie potwierdzi to muszę iść na oddziałWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 14:48
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Aska1994 wrote:X, robię Twój ulubiony obiad 😛 ryż z truskawkami 😎
Hiszpańska mam nadzieję że pomogą Wam tak by nie trafić na oddział 😘
Angelikamarta co tam u Antosia? Śpi dalej grzecznie? Kiedy idziecie do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 14:57