Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eluska wrote:Ooo jestem po wizycie !! Dzieje się !!
Po pierwsze bóle to bóle skracają szyjkę. Po drugie mała waży 3 kg i ma duuzoo wód. Po trzecie lekarka chce mnie położyć na oddział żeby podać sterydy bo podobno takie dzieci (z dużą waga i ilością wod) lubia mieć problemy z oddychaniem.
Po czwarte jeśli nie urodzenia wcześniej tzn jeśli akcja się nie zacznie wcześniej to planowana cesarka na 3 lipca bo mówi ze mogę nie dać rady do 9. A poszłam tam dziś z czystej ciekawości ile mała waży....
Aaa a te bóle to nie są dla mnie jakieś upierdliwe. Tzn gdyby ona mi nie powiedziała ze coś się zaczyna dziać to ja bym je traktowała jako coś normalnego..
-
nick nieaktualny
-
Hope aaa ok
Nigdy o tym nie slyszalam
Ale ja nie z Podlasia to pewnie dlatego
33Sylwia wrote:To nie chyba ulubiony tylko jedyny jaki robi 🤣ups 🤫
Ja po wizycie. Na ktg pisza sie jakies pierdki, wszystko pozamykane, szyjka ponad 4 cm , babka mowi, ze to jeszcze potrwa co mnie cieszy. Mala z glowa w gorze dalej i raczej sie juz to nie zmieni. Kazala tylko od razu do szpitala jechac jakby szybciej ruszylo.
Aha i dojebalam 1,5kg w 2 tyg hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 17:55
Sylka135, 33Sylwia, Eluska, Czarna_kawa, kinga27.30, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Hope aaa ok
Nigdy o tym nie slyszalam
Ale ja nie z Podlasia to pewnie dlatego
Wiesz cooo Tyyyy hmm w sumie masz racje hahaha
Ja po wizycie. Na ktg pisza sie jakies pierdki, wszystko pozamykane, szyjka ponad 4 cm , babka mowi, ze to jeszcze potrwa co mnie cieszy. Mala z glowa w gorze dalej i raczej sie juz to nie zmieni. Kazala tylko od razu do szpitala jechac jakby szybciej ruszylo.
Aha i dojebalam 1,5kg w 2 tyg hahaxgirl, 33Sylwia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KarolaJJJ wrote:Kot mi dostal drgawek i nie umiałam jej docucić dobre 10 min. Pobeczałam sie jak dziecko. Juz nie mowie o tym stresie...A pilnuje zeby nie lezalam na sloncu itp. Wiecznie coś...Chyba z 20 min nie umialam sie uspokoićurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Do konca zycia bede musiala byc na diecie zeby to zrzucic
Karola no ale podczas takich upalow to nawet mozna sie zle poczuc siedzac tylko w cieniu i pijac ciagle wode
Nie wiem ile wazy bo nie sprawdzala ginka tego. Jakies 2,5tyg temu wazyla 2,3kg. -
Sylwia, u nas ładnie się zanosiło, pogrzmiało leciutko 2 razy i... Skończyła się zabawa. Dalej gorąco, duszno 😢 w sobotę jadę na grila, więc pewnie wtedy będzie burza, grad i deszcz 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Sylwia, u nas ładnie się zanosiło, pogrzmiało leciutko 2 razy i... Skończyła się zabawa. Dalej gorąco, duszno 😢 w sobotę jadę na grila, więc pewnie wtedy będzie burza, grad i deszcz 😂
-
xgirl wrote:Do konca zycia bede musiala byc na diecie zeby to zrzucic
Karola no ale podczas takich upalow to nawet mozna sie zle poczuc siedzac tylko w cieniu i pijac ciagle wode
Nie wiem ile wazy bo nie sprawdzala ginka tego. Jakies 2,5tyg temu wazyla 2,3kg. -
mikka86 wrote:To tak jak u mnie , dlatego od czasu do czasu biorę wizyty prywatne.
Magdabg6 lubi tę wiadomość