Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:Ja jestem cała w stresie. W nocy cukier 118, teraz 111. I to wszystko na insulinie. 😬
Czymś się stresujesz, że masz wysoki cukier, czy stresujesz się wysokim cukrem po insulinie? 😅🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Dziękuję 😍😍😂
Karola opieka wydaje mi się że idzie mi dobrze, nie boję się już chyba niczegodzisiaj rano przywieźli mi go z tych lamp i już go zostawili u mnie, u 7:30 pojechałam z nim na noworodki na pobranie krwi, zobaczymy czy mu ta bilirubina spadła czy nie
Spać śpi dalej, nie wiem czy to faktycznie przez tą bilirubine czy poprostu jest z niego taki śpiochidę walczyć z cyckiem bo już mnie boli
-
Drobinka91 wrote:PannaEvans powodzenia, dawaj znać co i jak! 🤞
Jeju ale się już rozpakowujemy powoli, to naprawdę już się dzieje! 😍
Dokładnie to już się zaczynaa jak nastąpi lipiec to wogole będzie gorąco 😊😊
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Angelika walcz z cycem walcz,jeszcze praer dni bedzie git.
Mały Ci sie trafił z tych spokojnych,super,zregenerujesz sie troche w tym czasie,odespisz,poleżysz,jeszcze chwila i Maluch zatrybi ze na swiecie dzieją sie ciekawsze rzeczy niż spanie 😁
Jak juz skladacie meldunki z macic to u mnie znowu cisza,nic,nawet tych bolących co mi dwa mieisace zyc nie dawałay.chyba mi sie ciąża cofa🙄anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Kurde skurcze 110-120, co 3 minuty ale rozwarcie na opuszek ciagle, wiec lekarz uznał, ze nie ma aż takiego postępu porodu i mogę poczekać z ta cesarka .PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Dziewczynki mam dzis donoszona ciaze😭😭😭😭😭37+0tc😍😍😍😍
Kamsza, Lady_Dior, anngelikamarta, Danio, Czarna_kawa, JaSzczurek, Messy92, mikaja, Sylka135, kinga27.30, Casjopea, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:I Ile Ci daje czasu?PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Polska służba zdrowia! 😠 Pewnie chcą żeby Ci się bardziej szyjka otworzyła. Dziewczyny mówiły że to lepiej przy cc.
PannaEvans lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Ja jestem cała w stresie. W nocy cukier 118, teraz 111. I to wszystko na insulinie. 😬
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Panna Evans kciuki!
Ktoras ejszcze zaczyna rodzic, przegapilam cos?;p
Karola Ty juz zaczynałas, ale.chyba zestopowalas?
Mi cisnienie spadlo, wiec jestem.spokojniejsza i czekam na wtorkowa wizyte u lekarza, zobaczymy co mi powie.
Na razie w ogole duzo lepiej, bo ten upał zmalal i mozna oddychac.
Dzisiaj urodziny meza, mamy gosci, co mnie tak ciessy, ze hej....
Emma, a moze to.stres, nieprzespana noc? mi tez ostatnio wybilo cukoer tak po stresie. Nie boj sie zwiekszac dawek insuliny!
Hope, a Ty wolisz wracac do domu czy juz zostac na patologii?
Dziewczyny z cukrzyca, szczegolnie na insulinie powiedzcie mi: od ktorego tygodnia coazy dostalyscie zalecenie ktg i od.ktorego zamierzacie chodzic?