Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ powodzenia kurde
Trzymam mocno kciuki,musi być dobrze.
-
Jej Karola trzymam kciuki bardzo mocno, trzymaj sie!
Tak mi przykro, ze jednak Cie pokroja, tak zalezalo Ci na sn. No ale trudno, wazne zeby Staszka bezpiecznie wyciagnac i zajac sie Toba :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 08:29
-
Jaaa pierdzielr, Karola...to się porobiło
no, teraz żeby udało im się szybko doprowadzić Ciebie do porządku! Trzymaj się tam!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Karola mocno trzymam kciuki za was! Aż się popłakałam bo wszystkie tu wiemy jak Ci ze leżało na SN. Trzymaj się tam! 😘
-
KasiaLukasia wrote:Karola współczuję
Wracaj szybko do zdrowia.
A ja trochę z innej paki. Idę jutro na kontrolę więc trzeba było uruchomić kosiarkę i zrobić porządek w wiadomym miejscu... Jak sobie z tym radzicie dziewczyny? Ja robiłam wygibasy jak małpa, w którymś momencie prawie stałam na głowie rozłożona na kanapie z lusterkiem pomiędzy palcami u stóp. Koszmar. Powiedzcie mi proszę, czy jesteście tam takie "idealne"? Czy macie małe niedociągnięcia? Ja mam wrażenie, że połowę ogoliłam (trymerem do włosów chłopa...) a połowa to dalej szogun. Ale co zrobię? No nie widzę ni chu. Brzuch za duży. Macie jakieś patenty?KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:Kasia haha rozwalilas system
Ja mam wywalone na to czy jestem dogolona czy nie. Zawsze w takich momentach sibie myśle ze nie jestem jedyna pacjentka lekarza a ma on jeszcze kobiety które nigdy się tam nie goniły i o :p
Mój gin w poprzedniej ciąży raz mi na fotelu już z dołu dowalil tekstem - o, zaciela się panimiałam ochotę zacisnac nogi i oderwać mu pochwa rękę :p
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]