Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:Mi po cc od razu zabrali młodą, nie kładli na brzuch, chyba bym też nie chciała żeby dawali mi dziecko na jeszcze porozcinane ciało... po wyjęciu jedynie pokazali, dałam buzi, neonatolodzy poszli z nią za parawanik, powiedzieli ile dostała punktów i położne zabrały do tatusia i tatuś kangurował do momentu aż ja nie wróciłam z sali operacyjnej. Wydaje mi się, że położne ją umyly zanim przyjechała do tatusia , ale pewna nie jestem. Musiałabym zobaczyć zdjęcia;)
Mi pokazali ale nie było buzi. Po badaniach na które patrzył dumny tata i wytarciu dałam buzi i pogłaskałam po policzku. Później tata dostał na kangurowanie, a po jakichś 20 minutach oddał mi i po prostu z nami był. Prawie każdy tatuś siedzi tu od rana do wieczora, a ja mojego wysłałam żeby grilla pepkowe robił.
Idę spać, ostatnio spałam w sobotę rano.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Uff, przeprasowałam raptem 20 sztuk ubranek Jacka i już tak mnie bolą plecy, nie mówiąc o tym, że spociłam się jak dzika świnia, ale ważne że coś do przodu. I, oczywiście, musiałam się oparzyć, chwycić żelazko od drugiej strony, nie polecam 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A ja w szpitalu. Nie,nie rodze. Zaczeło mną zamiatać na kazda strone,po jakis 4 godzinach jak nie przechodziło pojechalismy do szpitala. Chodze jak pijana,zataczam sie i jest mi mega niedobrze,ogolnie jaknym wracała z grubej imprezy.Podejrzewaja zapalenie błędnika.
Przy okazji wyszlo ze zadnej akcji porodowej nie widac wiec idwbrali mi nadzieje.
Diagnozowali mnie neurolog i kariolog,na szczwscie badania okej ale tomografi,ktora pokazałaby najwiecej nie moga zribic.
Jak mi to do jutra nie przejdzie to chyba wyskocze przez okno,tak nie da życ,rzuca mnie na kazda strone i sie przewracam,do tego rzyg🙄 -
Karola, o boziu pierwsze słyszę o czymś takim ☹️współczuję cholera jasna... Oby się ustabilizowało, najważniejsze, żebyś już nie rzygala, bo to wykancza... Siły kobieto dla Ciebie💪
Hope, jak się czujesz? Jak ciśnienie? -
nick nieaktualnyKarola mocy !
PannaEvans gratki
My byliśmy wczoraj u kuzynki i wróciliśmy dopiero jakieś 3 h temu. Położyłam się do łóżka i bóle miesiaczkowe się zaczęły 😂
Rozumiem ze to te b-h? Kurcze jest nam dziewczyny coraz bliżej do zobaczenia naszych pociech 😀😀 -
Eluska wrote:Karola mocy !
PannaEvans gratki
My byliśmy wczoraj u kuzynki i wróciliśmy dopiero jakieś 3 h temu. Położyłam się do łóżka i bóle miesiaczkowe się zaczęły 😂
Rozumiem ze to te b-h? Kurcze jest nam dziewczyny coraz bliżej do zobaczenia naszych pociech 😀😀url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola, teraz podobno krąży jakiś diabelski wirus, podobny do rota tylko objawy właśnie podobne do Twoich i ogólnie takie mega osłabienie, potem czasem dochodzą wymioty itd. Pisałaś wcześniej, że Twoja córka wymiotowała, teraz Ty w szpitalu. Co by to nie było, wracaj szybko do zdrowia, poród Cię czeka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2019, 22:04
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ współczuję takich akcji
Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy.Zdrowia,bo to najważniejsze.
-
Karola współczuję
Wracaj szybko do zdrowia.
A ja trochę z innej paki. Idę jutro na kontrolę więc trzeba było uruchomić kosiarkę i zrobić porządek w wiadomym miejscu... Jak sobie z tym radzicie dziewczyny? Ja robiłam wygibasy jak małpa, w którymś momencie prawie stałam na głowie rozłożona na kanapie z lusterkiem pomiędzy palcami u stóp. Koszmar. Powiedzcie mi proszę, czy jesteście tam takie "idealne"? Czy macie małe niedociągnięcia? Ja mam wrażenie, że połowę ogoliłam (trymerem do włosów chłopa...) a połowa to dalej szogun. Ale co zrobię? No nie widzę ni chu. Brzuch za duży. Macie jakieś patenty?
-
KasiaLukasia wrote:Karola współczuję
A ja trochę z innej paki. Idę jutro na kontrolę więc trzeba było uruchomić kosiarkę i zrobić porządek w wiadomym miejscu... Jak sobie z tym radzicie dziewczyny? Ja robiłam wygibasy jak małpa, w którymś momencie prawie stałam na głowie rozłożona na kanapie z lusterkiem pomiędzy palcami u stóp. Koszmar. Powiedzcie mi proszę, czy jesteście tam takie "idealne"? Czy macie małe niedociągnięcia? Ja mam wrażenie, że połowę ogoliłam (trymerem do włosów chłopa...) a połowa to dalej szogun. Ale co zrobię? No nie widzę ni chu. Brzuch za duży. Macie jakieś patenty?
Mnie ostatnio golil mój lubybo ha nie sięgam hahaha
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Karola współczuję
A ja trochę z innej paki. Idę jutro na kontrolę więc trzeba było uruchomić kosiarkę i zrobić porządek w wiadomym miejscu... Jak sobie z tym radzicie dziewczyny? Ja robiłam wygibasy jak małpa, w którymś momencie prawie stałam na głowie rozłożona na kanapie z lusterkiem pomiędzy palcami u stóp. Koszmar. Powiedzcie mi proszę, czy jesteście tam takie "idealne"? Czy macie małe niedociągnięcia? Ja mam wrażenie, że połowę ogoliłam (trymerem do włosów chłopa...) a połowa to dalej szogun. Ale co zrobię? No nie widzę ni chu. Brzuch za duży. Macie jakieś patenty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2019, 23:14
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Karola zdrowia! Oby to jednak nie bylo to.
KasiaLukasia ja mam wannę i siadam na brzegu okrakiem - stopy mam w wannie - na drugim brzgu stawiam lusterko i tak sie ogarniam, ale tez nigdy idealnie. Resztki czasem na czuja dogalam. Żeby sie hiper nie pochlastać, to nakładam jakas odzywke do wlosow, zeby wszystko zmiekczyc
Zazwyczaj uzywam tez dosc czesto odrobiny sudocremu na drugi dzien, jak sa mocne podraznienia.KasiaLukasia lubi tę wiadomość