Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA czy któraś z Was ma podejrzenie wielowodzia? Ja na ostatniej wizycie usłyszałam ze mała ma dużo wód ale nie miałam określonego afi ani nic takiego. Teraz siedzę zastanawiam się czy to było normie czy nie i czy dobrze zrobiłam jednak nie jadąc na IP.
-
Lady go go matka! Powodzenia!
-
Lady ttzymaj sie!
Karola, gratuluje! Zdrowiej!
Eluska, ja mialam w 30 tc 20 afi, takie na granicy, ale nic mo nie kazali z tym robic, a na nastepnek eozycoe bhlo.jiz 15. Ostatnio mialam 12. Ilosc wod sie zmienia, na podstawie jednego badania noe okresla ci wieloeodzia :p poza tym duzo nir znaczy zbyt duzo -
No to Lady, teraz Twoja kolej
powodzenia Dziewczyno
pochwal się nam przed końcem dnia
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytka_aa wrote:Lady ttzymaj sie!
Karola, gratuluje! Zdrowiej!
Eluska, ja mialam w 30 tc 20 afi, takie na granicy, ale nic mo nie kazali z tym robic, a na nastepnek eozycoe bhlo.jiz 15. Ostatnio mialam 12. Ilosc wod sie zmienia, na podstawie jednego badania noe okresla ci wieloeodzia :p poza tym duzo nir znaczy zbyt duzo
Dziękuję ufff -
nick nieaktualny
-
Eluska ja w poprzedniej ciazy mialam troche powyzej AFI, ale tym razem, jak wspomnialam o tym mojej gin to mi powiedziala, ze jakie to AFI bylo i ze to nie jest tak, ze sa jakies twarde normy, bo trzeba brac pod uwage czy dziecko ma w danym momencie np pecherz pusty itd.
Przy cukrzycy podwyzszona ilosc wod moze wystepowac, a dobrze kojarz, ze Ty jestes slodka, tak? Bo juz sie pogubilam ktora ma cukrzyce tu.. -
Lady, powodzenia!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
W związku z Waszmi porodami i ciążami starszymi od mojej o te kilka kluczowych tygodni, odczuwam nieskrywana zazdrość i niepokój, że jeszcze mnie weźmie na wcześniejszy poród. Dzięki, takie z Was koleżanki 😋
Tka_aa luz.. Ja mam dopiero jutro 35+0tka_aa lubi tę wiadomość