Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję bardzo-ja jeszcze w drodze bo mam 45km.jakos ale pewnie mnie odeślą.Zadzwonilam do nich bo rano te wody były lekko jakby między żółtym A zielonym kolorem i to mnie wystraszyło,bo wiem co to znaczy.Teraz też mi tyci odeszło z brązową plamką i kazali przyjechać sprawdzić.Myslę,że w Pl w takim przypadku wywołaliby mi poród ale tu wątpię-oni bardzo naciskają na to by wszystko samo się zaczęło.No ale zobaczymy,co mi powiedzą.Dam znać po wizycie.
-
Eluska wrote:Oczywiście zdjęcie będzie 😀😀 a chciałam Ci powiedzieć ze czekolady juz nie ma. 2 minuty po dostaniu od listonosza 😂😂
Ja właśnie słodka nie jestem ale za to mam niezgodność serologiczna 😂 nie martw się też się w tym wszystkim gubie -
nick nieaktualny
-
Sylka mój też! W sumie czekałam na niego jeden dzień, zamawiałam z allegro. Podoba mi się strasznie, do windy i w drzwiach mieści się bez problemu;) i ten spory kosz na zakupy:) co się dało już poprałam teraz tylko czekać na pierwszy spacer. Jedyne co to bardzo ciężko wchodzą adaptery do fotelika samochodowego u Ciebie też?
[/url]
PCOS, dkp -
mikaja wrote:Spokojnie - moje 2 znajome mialy cc jak zaczela sie akcja - jedno dziecko bylo posladkowo, drugie glowkowo. To drugie wyjete zostalo przy 8cm rozwarcia juz i wszystko jest ok. Obydwoje dzieci zdrowych. Moj syn tez cc po indukcji tylogodzinnej, byl w kanale, glowke juz polozna przy badaniach widziala, bo mialam 8cm rozwarcia i tez wszystko jest ok. Wiec spokojnie
Lady trzymam kciuki. Wspolczuje tych km ale lepiej sprawdzic. Dawaj znac!!
-
nick nieaktualnyJa zamierzam rodzic w lipcu 😉 Kajtolo nie mam na razie adapterow do fotelika bo tam bylo tak dziwnie napisane ze pasuje fotelik maxi cosi a ja mam cybex. Zresztą nie lubię niemowlaka wozic w foteliku więc pewnie na wyjazdy i tak bede brala gondole 😉
-
Ja mam maxi cosi ale strasznie ciężko wchodzą i nie słychać kliknięcia. Ja muszę mieć adaptery żeby z auta przedostać się do domu a jak sobie przypomne ile to waży a do tego jeszcze jakbym miała gonić moją szaloną dwulatke to bym się chyba kopytami nakryła
[/url]
PCOS, dkp -
tka_aa wrote:Casjo ja tak samo jutro mam skonczony 35, mamy chyba ten sam termin. Bo tobie cos sie zmienilo w trakcie? Mialas chyba tydzien wczesniej?
No to tkaa ciekawe kto pierwszy 😁 Przypomnij mi, Ty masz mieć planowaną cc czy chcesz rodzić sn? Wybacz, pogubiłam się już kto, co i jak 😋 -
nick nieaktualny
-
Też czuję już przez Was presję 😛😁 i coraz większy niepokój, potem pewnie będę srała po gaciach im bliżej. Narazie plan mam taki, by dotrwać do 28 czerwca do donoszonej i niech się dzieje. Nawet zamierzam trochę temu pomóc, mąż się już nie może doczekać 🙈😂 10 dni jeszcze muszę wytrzymać z nogami do góry 😅
W niedzielę mam wizytę, muszę się Go spytać o wszystko, bo coś czuję, że to może być nasze ostatnie spotkanie. No i mam nadzieję, że już będzie mi kazał odstawić luteinę, bo już mam jej dość. 😛
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1586dfe429ba.jpg
Emma_, Kajtolo, xgirl, Sylka135, JaSzczurek, Casjopea, Eluska, KasiaLukasia, mikka86, mikaja, Drobinka91, LidziA89, Lolla, kinga27.30, Alrauna1987, Panna_Justyna, anngelikamarta, Danio, 33Sylwia lubią tę wiadomość