Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:myślę,że nie będę za tym tęsknić
A ja właśnie myślę, że zatęsknięjeszcze, jak sobie pomyślę, ze nagle nie będę czuła ruchów, to jakoś tak ckliwie mi się robi 😊
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KasiaLukasia wrote:Lolla, sąsiadko a Ty gdzie będziesz rodzic? Ja pragnę na Starynkiewicza, tam też prowadzę ciążę, ale podobno teraz mają małe oblężenie i boje się, że jak już w koncu coś ruszy to zostanę bez szpitala.
Ja będę rodziła na Żelaznej jak pierwszą córkę. A przynajmniej mam nadzieję, że się dostanę. Starynkiewicza nie jest chyba tak bardzo oblegany? Co tam się teraz dzieje? -
Lolla wrote:KasiaLukasia, Ty to w ogóle już w każdej chwili. Już dawno donoszona 🙂
Wrota do mej jaskini zamknięte. Niestety na nic się nie zapowiada
A tak w ogóle to miałyście jakieś symptomy zwiastujące poród? Te, które już rodziły rzecz jasnaBiegunki, burczenie w brzuchu i inne cuda, wianki? Czy po prostu zaczeło się nagle?
-
Lolla to moze sie spotkamy, ja tez rozwazam Żelazna
Kajtolo, wspolczuje bomby miedzy nogami ;p
Karola przesliczny krasnal, gratulacje)
Casjo, ja mam termin z miesiaczki na 19 z usg i z mojej przypuszczalnej owulacji, ktora podejrzewam z obserwacji cyklu na 23, na razie nie bylo mowy o cc, chociaz wolalabym miec planowana cc. Ze wzgledu na cukrzyce mozliwe , ze do szpitala mnie wezma tydzien wczesniej w 39 tc na indukcje, ale to zalezh od szpitala, rozne plotki chodza i niewiadomo. -
KasiaLukasia wrote:Wrota do mej jaskini zamknięte. Niestety na nic się nie zapowiada
A tak w ogóle to miałyście jakieś symptomy zwiastujące poród? Te, które już rodziły rzecz jasnaBiegunki, burczenie w brzuchu i inne cuda, wianki? Czy po prostu zaczeło się nagle?
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dziewczyny, nie mam terminu na lipiec, ale przyszłam się tu przywitać.
W lutym poroniłam córeczkę, która miała przyjść na świat 15 lipca.
Teraz znów jestem w ciąży, zaczynam tę drogę od początku.
Jeśli możecie, pomódlcie się za mnie i trzymajcie kciuki.
Wam życzę masę zdrówka!tka_aa, anngelikamarta, Casjopea, LidziA89, Czarna_kawa, Eluska, Drobinka91, Murzynek, Ania:)) lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, nie mam terminu na lipiec, ale przyszłam się tu przywitać.
W lutym poroniłam córeczkę, która miała przyjść na świat 15 lipca.
Teraz znów jestem w ciąży, zaczynam tę drogę od początku.
Jeśli możecie, pomódlcie się za mnie i trzymajcie kciuki.
Wam życzę masę zdrówka!LaBellePerle lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:jeszcze nic straconego
LaBellePerle oja przykro mi. W lutym juz niby bezpieczny czas byl.. gratuluje kolejnej ciazy, Oby bylo tym razem wszystko ok 💓LaBellePerle lubi tę wiadomość