Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza wrote:
Alisia ja mam wizytę w piątek i też dowiem się więcej. Z tego co wiem to tutaj dają coś na rozluźnienie przed zabiegiem jeśli piszą się skurcze na ktg gdzie u mnie są. I zabieg wykonują między 36-37tc także w piątek będe wiedziała dokładnie co, jak i kiedy.
Tutaj obrót robią od 37 do 39 tc .
-
KarolaJJJ wrote:Aa i jak cos to poszla mi juz cala paczka tych wkladek z bella,cala! Tych wielkich jak pas startowy podpach
Lady No trudno ale choc sprawdziliscie. Wazne, ze jest OK. -
nick nieaktualny
-
Kamsza wrote:Lady a zmierzyli ci szyjke? Kurcze Tobie to już niewiele zostało do terminu 😊
Nie nie mierzyli-masz na myśli przez usg dopochwowo? Nie miałam usg tylko jakieś metalowe nie wiem co mi wkładali i kazali przeć-w ten sposób to co pobrali wzięli do sprawdzenia pod mikrosp..Niby nie znaleźli ani wód ani odchodów dziecka i do widzenia
-
Jeju dziewczyny! Co tu się dzieje!
PannaEvans, Karola gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!
Ja jakoś porodu się nie boję... Bardziej rozstania z dzieckiem, tak jak Wy. Jeśli dotrzymam do cc to z Leonem zostaną dziadki, a mąż będzie ze mną, ale jeśli zacznie się w nocy to mąż zostanie z synem, a ja pojadę sama taksówka. Nie będę dzwonić po dziadków, bo nie chce serwować synowi takiego stresu w nocy. Potem zostanie pod opieką taty, ale babcie na pewno będą do nich wpadać.
Co do kosmetyków to u nas się sprawa komplikuje bo Leon był skazowcem i ma atopowa skórę. Najpierw mieliśmy dla niego płyn do kapania i oliwke w Linomagu, ale szybko przeszliśmy na Emolium. Dla Miłosza też kupiłam Linomag, nie drogi, a fajny skład. Pod pieluszke Linomag Bobo A+E, przy każdej zmianie cieniutko i do całkowitego wchłonięcia. Krem do pupy ma być ochronny/nawilżający, na pewno nie z tlenkiem cynku jeśli nic się nie dzieje. Do buzi mieliśmy Linomag Sun, ale też nie zdążyliśmy użyć. Teraz mamy Pharmaceris Emotopic, jest od urodzenia, więc będzie też dla Młodego.
Cos jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam 🤔.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja Ogarnelam dzisiaj zakupy
Kupiłam przewijak szary i dwa pokrowce do niego
Prześcieradło na gumie
3 pieluszki kolorowe tetrowe
Waciki nasączone alkoholem do pępka
2 ręczniki kąpielowe
2 butelki 150ml
Emolium do kąpieli
Emolium emulsja do smarowania
Emolium krem na Odparzenia
Wit d
Octinasept
Szczoteczka do czesania włosków
Waciki kwadratowe
kropelki na kolki
Panadol czopkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 18:44
Eluska lubi tę wiadomość
-
KarolaJJJ kolor włosów to się może jeszcze zmienić przecież 😁 Syn szwagierki urodził się z czarnym łebkiem jakby w węgiel zaryl, a dzisiaj jest naprawdę jasnym blondynem
Chyba też sobie zmierze w końcu ciśnienie, bo mam jakiś dzisiaj wyjątkowo kiepski dzień. Jakoś funkcjonuje, ale słabo się czuję, uszy mi się zatkaly, krew z nosa poleciała.. Mąż mnie opierdzielil, że jak to ujął, nad córką wiecznie "kwocze jak kwoka, a sama na łeb przy tym słońcu nic nie założę". Może i ma rację.
Ech, jeszcze te dobre 2 tyg muszę wytrwać.