Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest niesamowite. U mnie w szpitalu powiedzieli, ze nawet by mi nie pozwolili na sn, musialabym probowac w innym.
Wszedzie inaczej, masakra a przeciez zagrozenia te same:oWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 19:24
-
Może coś wisi dziś w powietrzu, bo mi też było niedobrze. Mało spałam ogólnie, bo z 6 czy 7 razy byłam siku, zbierało mnie na wymioty cały dzień, głowa bolała..I jednocześnie coś mi się chce robić, a z drugiej strony jestem wypompowana i nie mam na nic siły. Jeszcze mąż wychodzi do kolegi obok, a ja zostaje sama, miejsca sobie znaleźć nie mogę przez cały dzień. Jak żyć? 🤷♀️🤦♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Kamsza powodzenia, trzymaj się i daj znać❣ Ale moim zdaniem powinni Cię zostawić w szpitalu..
Emma, współczuję, teraz jest taki ciężki czas, że tym bardziej powinien być dla Ciebie wsparciem. Ściskam i nie przejmuj się. 😙Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 19:12
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
A może zabierzemy do kupy te dziewczyny które urodziły w jakimś konkretnym szyku typu Nick data porodu, sn czy cc, imię dziecka, waga, długość. Tak żeby matka założycielka tylko wpadła i wrzucilas na pierwszą stronę. Coraz więcej dzieciaczkow i się potem pogubimy.
xgirl, Eluska, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Hiszpaneczka - 31.05.2019, Krzysztof 3220 g 51 cm, cc.
Alxawl - 10.06.2019, Agnieszka 3350 g 53 cm, cc
Anngelikamarta - 12.06.2019, Antoni 3100 g 52 cm, sn.
PannaEvans - 16.06.2019, Margaret 2730 g 52 cm, cc.
Kinga27.30 - 19.06.2019, Julia 2600g 54 cm, sn.
Lady_Dior - 20.06.2019, Zofia Maria 2918 g 47 cm, sn.
Jak możecie zacytujcie i dodajcie Karolejj bo mi się szukają jej posty z 12 stycznia A potem z 18 chyba czerwca, tak jakby dni pomiędzy były usunięte.
Bo Lady i Hiszpaneczka są na liście czerwcowej. To by chyba było wszystko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 20:25
Aska1994, 33Sylwia, Eluska, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Nonono czyżby kolejny dzieciaczek chciał się narodzić? Aczkolwiek trochę wcześnie..
Pojechałam dzisiaj z młodą na kulki i zakupy i jestem z lekka padnięta. Ale ona ma teraz taki rewelacyjny okres, że spędzanie z nią czasu to czysta przyjemność. Jeszcze w dzień spała mi 3 godz, a ja razem z nią ❤️kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Hope, super, Alxawl ma córeczkę Agnieszkę i jeszcze Lady Dior z Zosią oraz Hiszpaneczka z Krzysiem 🙂
_Hope_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Hope, super, Alxawl ma córeczkę Agnieszkę i jeszcze Lady Dior z Zosią oraz Hiszpaneczka z Krzysiem 🙂
Edit. Jednak u nich też lista umarla. Są wszystkie poza Karolajj bo nie widzę tych danych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 20:26
-
Jestem mega dumna z mojej córki muszę Wam powiedzieć. Całe centrum handlowe przeszła na nóżkach i to grzecznie za rączkę. Mało tego, sama jest z siebie niesłychanie dumna jak tak chodzi 😁 Do tego kulki i padła jak kawka.
JaSzczurek, Sylka135, Czarna_kawa, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Jestem mega dumna z mojej córki muszę Wam powiedzieć. Całe centrum handlowe przeszła na nóżkach i to grzecznie za rączkę. Mało tego, sama jest z siebie niesłychanie dumna jak tak chodzi 😁 Do tego kulki i padła jak kawka.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Jestem mega dumna z mojej córki muszę Wam powiedzieć. Całe centrum handlowe przeszła na nóżkach i to grzecznie za rączkę. Mało tego, sama jest z siebie niesłychanie dumna jak tak chodzi 😁 Do tego kulki i padła jak kawka.
Brawa dla niejmój tak miał ale potem mu przeszło i znowu na raczki albo do wózka
Ostatnio ma szczęście głównie na rowerku biegowym popitala
Casjopea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasjopea wrote:KarolaJJJ jakie torbiele? Stachu ma w główce? Bo chyba coś mi umknęło.
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:A może zabierzemy do kupy te dziewczyny które urodziły w jakimś konkretnym szyku typu Nick data porodu, sn czy cc, imię dziecka, waga, długość. Tak żeby matka założycielka tylko wpadła i wrzucilas na pierwszą stronę. Coraz więcej dzieciaczkow i się potem pogubimy.
Wszystkie informacje pisze na bieżąco Ines więc ma wszystko zapisane. W przyszłym tyg postara sie do nas wrócić_Hope_ lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Wszystkie informacje pisze na bieżąco Ines więc ma wszystko zapisane. W przyszłym tyg postara sie do nas wrócić
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Ty to masz naprawdę super córkę jak na swój wiek zadziwiająco mądra i zaradna 😁 ale wymeczylas Ja to masz teraz chwilę na Relax 😁