Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogole aaaa sluchajcie, wczoraj dzwonila tesciowa, ze znalazla opieke dla psa i odwiedzi nas w szpitalu, mamy tylko dac znac kiedy. Szalenstwo hahahaa
KasiaLukasia, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Kamsza wielkie gratulacje ♥️♥️♥️♥️ odezwij się jak dojdziesz do siebie, mam nadzieję że się tulicie 😍lubię takie poranki 😁
Xgril 6! Wow!
Casjo po Twojej małej widać że zaczął się etap że chłonie jak gąbka! Ile teraz się nauczy i zrozumie to szok.
Miłego dnia Mamuśki ja lecę jeszcze do kosmetyczki 😁 a później będziemy z mężem robić moskitiery do okien bo w sklepie 3 tyg kazali mi czekać więc do dzieła 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 07:50
-
Adria wrote:🤔 Brak
Kamsza tez czekam na informacje. Ciekawa mega jestem
Sylwia ja ani razu w zyciu u kosmetyczki nie bylam hahaCo tam robisz?
No 6, masakracja -
33Sylwia wrote:Casjo po Twojej małej widać że zaczął się etap że chłonie jak gąbka! Ile teraz się nauczy i zrozumie to szok.
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:X, chyba nie dociera to do Ciebie, że za 6 dni zobaczysz swoją córeczkę co? 😁
-
Kamsza GRATULACJE! ❤️ Daj jeszcze znać ile mała ma cm jak do siebie dojdziesz co by było na pierwszą stronę 😘
-
xgirl wrote:W ogole. Jestem taka jakas emocjonalnie sparalizowana. Jesli cos czuje to chwile panike, porycze i potem znowu taka obojetnosc.. Myslalam, ze bede sie mega cieszyc ale czuje sie tak.. dziwnie.. Niedawno do mnie dotarlo, ze w ciazy jestem a tu nagle musze sie przygotowac psychicznie na dziecko. Jakas taka opozniona jestem w pojmowaniu niektorych trzeczy ostatnio.. Sorry za pierdzielenie ;P
Myślę, że dopiero zaczniesz się cieszyć, jak będziesz miała małą obok siebie, ale też dopiero po jakimś czasie, jak się oswoisz. 😁
Wiesz, ciężko jest pojąć, że za chwilę życie zmieni się o 180°, nie da się tego opisać i tym bardziej wyobrazić sobie jak to dalej będzie . Najlepiej o tym nie myśleć i przyjąć wszystko takim jakie będzie. 🙂 poza tym lepsza taka "obojętność" niż wieczna panika, lepiej przyjmować wszystko na chłodno póki co, może Ci to dużo pomóc, a potem po narodzinach i tak emocje wezmą górę. 😉
I pierdź sobie ile chcesz, po to jest to forum i po to jesteśmy my 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 08:51
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
X myślę że rzeczywistość ogarnie Cię wcześniej 😁❤️ będziesz cudowna matka zobaczysz zresztą wszystkie będziemy. Dużo z nas tak samo jak Ty po raz pierwszy zostanie mama i wszystkie będziemy musiały się tego nauczyć.
-
Kamsza! Gratulacje! Daj znać jak się macie, gdy dojdziesz do siebie 😘Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/22505e088314.jpg
Znowu mam ten etap ze sie zastanawiam.jak on sie mieścił w brzuchu,no kuźwa jak?!mikka86, LidziA89, Czarna_kawa, Sylka135, Emma_, Aska1994, AgaSY, xgirl, Danio, Eluska, JaSzczurek, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny