Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, dzieci w brzuchu przechodzą intensywny kurs jogi level hard 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Widze, ze srednio zadowolona jestes.. Czemu nic nie robicie?
Kamsza tez czekam na informacje. Ciekawa mega jestem
Sylwia ja ani razu w zyciu u kosmetyczki nie bylam hahaCo tam robisz?
No 6, masakracja
-
nick nieaktualny
-
Zabieram się za mycie okien może urodze 😂
Czarna_kawa, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Xgril bo powiem Ci ze zrobiłam sobie oczyszczanie twarzy 😂 henne na brwi 😁 i umówiłam się na system IBX po ściągnięciu hybryd podobno ma wzmocnić płytkę paznokcia - cuuudaaa 😂😂😂
Lidzia okna u mnie nie działają 😂 ale mam jeszcze jedno 😂 powodzenia.
Śpiąca coś jestem
Dziś robię kotlety z kalafiorem i ziemniakami i mizeria 😂 kompot z truskawek i rabarbaru i jabłek 😂
A Wy??? -
Adria oja, no ale trudno. To wypoczywaj
Powiem Ci, ze moje i meza urodziny jak i rocznice slubu mielismy juz w tym roku i nic nie swietowalismy w sumie wlasnie ptzez moje samopoczucie beznadziejne. Za rok!
Dziewczyny jaki krem przeciwsloneczny polecacie bo ide do Rossmanna a zapomnialam! -
Karola, rozpływam się nad waszym zdjeciem podwójnie, bo nie dane mi było tak cycowac, Mira nerwus i nie chciała więc teraz mam wielką nadzieję, że jednak się uda, bo mleko miałam i za pierwszym razem i teraz też coś piersi sygnalizują siarą więc będę próbować 😍Stacho jest boski! Jak córa na niego reaguje?
-
Kamsza gratulacje!!
zdrówka dla Was przede wszystkim
Adria gratulacjeja dzisiaj tez bym miała rocznice ślubu, choć 6. ale nie było wolnej sali.
Zadowolę się zatem tylko urodzinamiostatnie 20! Moje zdrowie!!
Karola ale słodko
U mnie mała wczoraj wieczorem przestawiała mi wszystkie wnętrzności a dziś chyba odsypia bo od rana mega mało się rusza. Aż detektor odpaliłam bo się wystraszyłam. -
Ej, czy jak zwykle robiłam dwòjeczke co drugi dzień, a teraz 2 razy dziennie to ja się oczyszczam przed porodem czy po prostu więcej żrę? 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 11:09
xgirl, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny