Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu wy to fajne rzeczy gotujecie zawsze😍
Sylwia tez mam takie podejscie ale kupie ten krem. Ostatnio mnie dziewczyny przekonaly😆 To bedzie az 3ci kosmetyk dla Malej😆33Sylwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna_kawa wrote:Karola, rozpływam się nad waszym zdjeciem podwójnie, bo nie dane mi było tak cycowac, Mira nerwus i nie chciała więc teraz mam wielką nadzieję, że jednak się uda, bo mleko miałam i za pierwszym razem i teraz też coś piersi sygnalizują siarą więc będę próbować 😍Stacho jest boski! Jak córa na niego reaguje?
Ja sie uparlam na kp,woem ze moze byc trudno,pamietam jak to bylo i moze psychika mi pomaga przez takie nastawienie ze mam czas i ze na spokojnie wszystko. Ja go przystawiam non stop i nie malteetuje piersi laktatorem. Dwa razy go uzykam zeby sutki wyciagnac przy nawale i stoi schiwany w szafce -
Casjopea wrote:A jaką odpowiedź wolisz usłyszeć? 😂
Jak kurczak??
Wersja z oczyszczaniem brzmi całkiem zachęcająco 😎
Dziś albo jutro nagram filmik jak sobie radzi, bo wet prosił. A radzi sobie znakomicie!Sylka135, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Dziewczyny z planowanymi wydobycinami-macie juz terminy?
Ja mam skierowanie na 8.07 😁xgirl lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Mikaja, wszystkiego najlepszego!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Kamsza, gratulacje!
Ja wczoraj byłam u położnej, maleństwo mimo że od dawna ładnie główką w dół wciąż ceni sobie swobodę ruchu i ani myśli schodzić głębiej do kanału. -
KarolaJJ wrote:Mowila ze ma slodki nosek,to tak jakby powoedziala ze go kocha😂
Ja sie uparlam na kp,woem ze moze byc trudno,pamietam jak to bylo i moze psychika mi pomaga przez takie nastawienie ze mam czas i ze na spokojnie wszystko. Ja go przystawiam non stop i nie malteetuje piersi laktatorem. Dwa razy go uzykam zeby sutki wyciagnac przy nawale i stoi schiwany w szafce
To super, że córa zaakceptowala braciaka 👍👌
Będę podejmowała próby tak jak Ty z KP i pewnie wezmę przykład z przystawiania małej do oporu, jak załapie to cudownie, a jeśli nie to też nic na siłę 😀 -
Hej dziewczyny proszę nie cytujcie
A więc przedstawiam Wam moja coreczke Larisse
Mała przyszła na świat wczoraj o 21:27. Jest na intensywnej terapii bo urodzila sie strasznie biała i wyszło że ma bardzo duży spadek hemoglobiny. Robili jej wczoraj transfuzje. Oddycha samodzielnie ale co do jedzenia je przez rurkę mój pokarm ściągnięty i staramy się w między czasie przystawiamy ja do piersi. Mala już jest stabilna ale narazie nie mam jej w pokoju. Jutro mam pionizacje bo od wczoraj sączyla mi się krew z rany po cc i dostaje morfine. Ból jest czasem pociągnie jak źle się spróbuję podnieść ale dla mojej kochanej córeczki wszystko było warto. 😊😊😊 OK ja muszę się zdrzemnac i dojść bardziej do siebie więc przez jakiś czas Niebede się udzielać. Dziękuję wszystkim za gratulacje i czekamy na kolejnego maluszkaEmma_, 33Sylwia, 33Sylwia, xgirl, Drobinka91, Czarna_kawa, Aska1994, LidziA89, Adria, anngelikamarta, Sylka135, Alisia, Casjopea, tka_aa, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
W ogole zainspirowalyscie mnie do zrobienia obiadu
Dzis u mnie mlode ziemniaki z pietruszka i fasolka z bulka tarta plus maz sobie zazyczyl smazone pieczarki. Szaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 12:50
Drobinka91, 33Sylwia lubią tę wiadomość