Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:To nie uzywajcie tez suszarek do ubrań i zmywarek. I oczywiscie klime tez wyłączcie bo ona to juz w ogole ma skandaliczną emisje, jak byc eko to na pełnej 😏zelazko to akurat najmniejasza szkoda.
Ja chicaz lubie prasowac to mam detoks bo nie mam.na to chęci bo teraz maly jest. Co nasze na "wyjscie" to stary machnie zelazkiem.a reszta do szafy. A małe rzeczy w ogole nie sa wymięte
Suszarki do ubrań nie mam bo niszczy tkaniny, zmywarka to akurat jest eko bo oszczędzam i prąd i gaz (tu go w ogóle nie używam gdzie do mycia ręcznego używam i prąd i gaz :p) i wodę bo myje na programach eko :p
Tak samo piorę na programach eko :p wiec mogę i mniej prasować :p
Ale fakt, ja moje prasowanie co niedziele do niedawna traktowałam jako rytuał i relaks po prostu.
Teraz już od ponad 3 tygodni nie prasuje, wieszam tak żeby nie było wszystko wymiętolone i już :p -
nick nieaktualny
-
Hm, pakuję torbę! Oczywiście, swoją listę zgubiłam... Coś Wam jeszcze przychodzi do głowy?
Podkłady na łóżko, podpaski duże, podpaski zwykłe, wkładki laktacyjne, pantofle, klapki pod prysznic, koszule, majtki poporodowe, kapturki do karmienia, skarpetki, majtki bawełniane, staniki, kubek, talerz, sztućce, (dopakuję jeszcze: portfel z dowodem, wyniki badań, karta ciąży, skierowanie, szczotka do włosów, mydło, ręcznik duży + mały, szczoteczka, pasta, ładowarka do telefonu, woda, jedzenie). I dla Jacka: ubranka, pieluchy, tetròwki, flanele, smoczek, krem przeciw odparzeniom, krem na odparzenia, chusteczki nawilżane.
Zakładam, że mogę spędzić w szpitalu tydzień, nie będzie miał mi kto dowieźć rzeczy. A na stronie szpitala żadnej listy niestety nie ma 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
O właśnie, srajtaśma!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Aska czemu Ci nikt nie bedzie mogl niczego dowiezc?😱
Bo mój mąż będzie musiał z dziećmi zostać.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Hej dziewczyny ja po pionizacji. Jest super. Jutro mała zmienia szpital bo już jest z nami ale niepotrafi jeść jeszcze i musi jednak być dalej hospitalizowana. My albo zmienimy szpital z nią albo ja będę w domu i mąż będzie dojeżdżal z moim ściągniętym mlekiem do małej.
-
Kamsza, mocno trzymam kciuki za Małą, żeby szybciutko wszystko dojrzało i się unormowało i żebyście mogli się cieszyć spokojnym rodzicielstwem w domu 😘Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Sylka, a może młody już się szykuje, że tak cicho siedzi🤪?
Kamsza, super, że pionizacja poszła sprawnie! Kciuki za Larisse, żeby szybciutko zaczęła sama jesc❤️💪
Xgirl, a jednak fasola😋
A mi bije na łeb od wczoraj, mam jakieś wrażenie, że to już będzie, a tu się nic nie dzieje🤣ale najpierw się obżeram, potem mi niedobrze, teraz mam ochotę na męża i już sama nie wiem o co mi chodzi🤣🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Ooo Mikaja Ty juz masz 39+1! Najdalej doszlas z nas wszystkich. Do kiedy daja Ci szanse na SN? Do 40 nie?
Do 41+4 - potem indukcja albo jak się uprę, to cc ;p
W 40+4 mam wizytę na masaż szyjki. Wcześniej się nie da, bo nie ma terminów
Masakra z tym przeludnieniem tu - żeby nie było 10 minut na pogrzebanie mi w pochwieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 13:25