Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Kamsza a jak z ta hemoglobiną u małej?w ogóle co kekarze mówią?
Mala po transfuzji zaczela wytwarzać hemoglobine także to się unormowalo. Prawdopodobnie coś było z przepływami między mną a mała. -
Kamsza trzymam kciuki za malutką. I za Ciebie. :*
Aska czytam Twoja listę i przeraża mnie fakt, że trzeba brać sztućce, talerze i srajtaśmę.... no masakra
Matko jak mnie dziś pachwiny bolą. Jeszcze jakaś baba w Lidlu przed chwilą zaczęła bez pardonu do mnie, czy mam dwójkę, czy już rodzę, a bo taka duża jesteś - miałam ochotę jej powiedzieć, żeby wypierdalałaJakaś prostaczka ogólnie, bo milion ludzi, a ona się wpieprzyła w kolejkę na kasach samoobsługowych. Facet jej zwrócił uwagę, to się zaczęła ciepać, żeby nie mówił do niej jakby była niedorozwinięta, ale potem sama non stop gadała do tej kasy więc na taką wyglądała
-
Mikaja, mam złe doświadczenia po poprzednim szpitalu 😂 uwielbiam trafiać w trakcie największego boomu porodowego i wtedy brakuje wszystkiego ekhm 🤪Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kamsza gratuluję córeczki-jest cudowna
Dużo zdrowia dla Was
Widzę,że w każdym szpitalu te same czapeczki dają
Miłej niedzieli dla Was dziewczynyKamsza lubi tę wiadomość
-
Oni mnie chcą wykończyć! Poprosiłam męża, żeby mi doniósł ciuszkòw z sypialni, bo stwierdziłam że parę jeszcze dam rady. Przyniósł mi, całe naręcze ubranek. Cyprian też. I Monia też. 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja ostatnio pokazywałam mężowi gdzie w torbie mam naszykowane ubranka które ma dać po porodzie dla małej bo tu w swoje ubierają w szpitalu to się mnie pytał po co mu to mówię
A pamietam ze ostatnim razem tez właśnie nie wiedział
Matko jak mnie te pachwiny czy nie wiem no tam na dole dziś napieprzaja po tym skakaniu na piłce w tej „poprawnej” pozycji.
Mała się kręci, czuje ja w dole przy szyjce. -
Aska No tak, szpital to nie miejsce dla malych dzieci. A tesciow nie chcesz prosic o pomoc nie? Cos mowilas, ze kiepskie macie relacje?
Mikaja No to masz jeszcze troche czasu!
U mnie do szpitala prawie nic brac nie trzeba😆 -
Kamsza i na jaka opcje ze szpitalem sie zdecydowaliscie?
Na wrzesniowkach kolejna z rozwarciem i skurczami w szpitalu. Co tam sie dzieje😱😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 14:36
-
A ja dziś sama nie wiem. Dużo chodziłam i albo Rysio się tak boleśnie wypina albo mam jakieś pierwsze i rzadkie skurcze 😊 teraz wróciliśmy do domu, usiadłam wygodnie i zobaczymy czy się wyciszy czy to grzebanie młodego czy co.
Jak mi te dwa kawałki czopa odpadły byłam załamana bo nie chciałam córki zostawić po jednym dniu z nią po szpitalu. Potem piątek i sobotę czułam że zupełnie nic się nie dzieje A dziś serio nie wiem. -
Xgirl, jejciu naprawdę☹️... Ty może nie czytaj takich wieści teraz biorąc pod uwagę, że jesteś bardzo wrażliwa na różne wiadomości.
Kamsza, trzymamy mocno kciuki, żeby szybko się wszystko ustabilizowało. -
Czarna wiesz jakbysmy byly na wczesniejszym etapie to pewnie bym nie czytala ale teraz jak mam donoszona ciaze to juz sie tak nie stresuje. Choc strasznie przykro takie rzeczy czytac, to fakt
Biedne dziewczyny. A sytuacja Weroniki to juz w ogole masakra
-
nick nieaktualny
-
Teraz przeczytałam o tej weronice.. Boże..
chce mi się płakać, nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji pękło by mi serce
jeszcze jak patrzę na Antosia jak śpi obok mnie, dziękuję Bogu że wszystko jest dobrze
-
Casjo kupe robi normalnie z tego go co widzę i dzisiaj już nie wymiotuje
Może jej przejdzie :c jeśli nie to faktycznie pójdę z nią do weterynarzaCasjopea lubi tę wiadomość