Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Wezcie sie ze mnie nie smiejcie bo wam nigdy nic wiecej nie powiem😂😂
Uspokoilo sie i usnelam. Teraz juz ok😆
🤔
A ja zaraz będę kawę pic -
nick nieaktualny
-
Angelikamarta nie jestem w stanie odpowiedzieć Tobie na pytanie w sprawie kota, bo o ile urwana nozke kurczaka łatwo soebie wyobrazić i można się wypowiedzieć co zrobić w takiej sytuacji, o tyle przyczyn wymiotów u kota, czy psa, może być milion. A jak kupa? Zwykle takie wymioty wynikają z zaczopowania lub zawalenia klakami u kota (dostaje jakąś pastę?). Ale równie dobrze może to być nieżyt gardła i sto innych rzeczy.
Jednak jeśli utrzymuje się to już jakiś czas to nie obstawialabym przyczyn behawioralnych.anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj ja proszę o kopa w dupę... Przydałoby się kolejną partię ciuszkòw wyprasować.
Też macie taki problem ze spaniem? Albo pobudka na siku, albo na piciu albo zgaga, albo skurcz łydki, albo skurcz brzucha, albo się muszę obrócić, a to jest większa filozofia... 😬Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjo dzięki
Wczoraj czy przedwczoraj było o prasowaniu ciuszków - macie, jakby coBądźmy eko, nie prasujmy
https://www.wyrwanezkontekstu.pl/ludzie/niewyprasowani-wwf-polska/ -
Jak już w połowie jestem, to Ty mi takie rzeczy pokazujesz?! 🤯Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Jak już w połowie jestem, to Ty mi takie rzeczy pokazujesz?! 🤯
Masz jeszcze szansę rzucić to w pierony
Ja już zdążyłam się z mamą poprztykać o to, bo przecież trzeba poprasować, bo jak to wyglądaA jakie to ma znaczenie w moim życiu? Nawet, jak ktoś się na mnie popatrzy na ulicy, bo pójdę niewyprasowana to co? Co to zmieni?
Sprzedaję żelazko
-
😂 jak już zaczęłam to skończę! A później wywalam żela... aaaa nie, nie wywalam. Przyda mi się we wrześniu, żeby jednak Cypisowi koszulę wygładzić 🤪Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualnyTo nie uzywajcie tez suszarek do ubrań i zmywarek. I oczywiscie klime tez wyłączcie bo ona to juz w ogole ma skandaliczną emisje, jak byc eko to na pełnej 😏zelazko to akurat najmniejasza szkoda.
Ja chicaz lubie prasowac to mam detoks bo nie mam.na to chęci bo teraz maly jest. Co nasze na "wyjscie" to stary machnie zelazkiem.a reszta do szafy. A małe rzeczy w ogole nie sa wymięte -
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Obudziłam się dzisiaj z mega bolem skutków. O matko już zapomniałam jak to potrafi boleć. I oczywiście zaczynam już panikowac bo nie czuje ruchów Malego. Ja już chce urodzic i miec go przy sobie
Ale potem oczywiscie dala popis karate i zaczelam zalowac😆
Czujesz juz?