Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eluska lezalam na lewym boku.
Tkaa dostalam taka buteleczke z jakims plynem, na czubku miala taka rureczke z dziurka. Wkladasz sobie to do tylka, wyciskasz plyn i czekasz 10min a potem idziesz na kibelek sie wysracProblem jest taki, ze brzuch boli jak na biegunke i ledwo dalam rade to utrzymac tych kilka min, mam nadzieje, ze i tak jest OK.
No to pospalam... 2h.. glowa mnie boli, juz caly wczorajszy dzien bolala wrrr i glodna jestem. Beznadziejnie sie czuje.
Emma jak wyglada sytuacja? -
tka_aa wrote:A ja żre dzisiaj jak dzika, jak przez cala.ciaze schudlam 30 kg tak w ciagu 2 tygodni wrocilo 2 kg :o
U mnie wlasnie byla BURZA, 5 grzzmotow i 3 minity deszczu, koniec.
Emma, nie rob sobie jaj!
Casjo w ogole to wygladasz na takieho rasowego weta z farmy, no po prostu Twoj wyglad idealnie pasuje do Twojej osobowosci!:d
Czyli coś w stylu:
https://zapodaj.net/5a4a047856594.jpg.html
?
😂
-
Eluska wrote:Może jakiś serialik ??
Nienawidzę go.
Dobranoc 😁 -
Dobranoc Casjo. No to maz dal ciala🤦😆
W ogole po co sie robi lewatywe przed CC? Zeby sie w trakcie nie zesrac czy zeby po od razu nie musiec? Bo u mnie cos to nie dziala. Znowu bylam na dwojce🤦🤦🤦 -
nick nieaktualnyXgil taka chuda a tyle sra...Masz jelita o długości autostrady😂
Emma wodze ze u Ciebie znowu cos sie dzieje. Maluszek chyba chce wyjsc,mam nadzieje ze wytrzyma jeszcze tydzien. Bardzo trzymam kciuki.
Casjo,rodzina piekna ale bije od Was pozytywne nawiedzenie. Widac ze jestescie szaleni wszyscy😂
Casjopea, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Xgirl, u Ciebie to pewnie ze stresu to sraka teraz. Mocne kciuki nadal 🍀🍀🍀
Casjopea, wyglądacie pięknie! Ty to taka rasowa kobieta, fajny typ urody! Młoda boska, a stary dodatek do pięknych kobiet🤪👌
Emma, biedna wymeczysz się 😣
Ja nie śpię od 1.30,siodme poty mnie oblewaja, dupa dalej boli, w sensie ten jeden poślad, do tego bóle okresowe🙄jak to ma tak do porodu wyglądać to se w łeb strzele😣młoda o 4 już przeszła do nas, zjadła i na szczęście jeszcze zasnela choć 40 min kręcenia sie🤡Casjopea lubi tę wiadomość
-
Xgirl jak tam samopoczucie? Nocka przespana? Już za parę godzin dolaczysz do grona niewyspanych mam... 😁😁😊😊
Czarna_kawa bóle przeszły?
Emma jeszcze trochę poczekaj...wiem wiem łatwo mówić gorzej w praktyce🙄🙄😊😊niech córeczka jeszcze chociaż tydzień poczeka. -
nick nieaktualny
-
Witam się z porodówki i zaraz strzelę sobię w głowę
dali mnie do pokoju “poczekalni” ze stękającyki kobietami - ja przed porodem dostanę depresji 😤😤😤 JA CHCĘ DO DOMU !!!!!
XGIRL powodzenia , czekamy na relację i zdjęcia 😘.
Casjopea śliczna rodzinka 😘
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Kamsza, gniecie mnie w brzuchu co jakiś czas, ale cholera wie co to jest. Może brzuch się obniża
Xgirl, a Ty na którą masz być w szpitalu?
Alisia, boziu jak oni Cię tam umęczą biedulko
Karola, Stachu to wymarzone niemowlę, śpi tyle😍bajka normalnie! -
Wielkie kciuki za Xgril i Alisia ♥️♥️
Dziewczyny to już dziś 😘
Powodzenia!
Piszcie ciotki czekają!
A u nas też nie fajne te nocki. Te upały wykończona mnie chyba.
Casjo zostaw do popołudnia fotki bo na kompie sobie odpale bo w tel to nie umiem 😂😂😂😂 a teraz zbieram dupe modląc się o chłód i deszcz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 08:00