Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisia jak będziesz mogła chodzic to mi na rozwarcie pomogły schody, góra dol dreptałam i coś drgnęło.Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
I ktoś jeszcze o przysiadach pisał. Powodzenia!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
ines. wrote:Tez bym chciała sama sale, zobaczymy czy sie uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obstawiam, że już pojechała, bo inaczej by pisała 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja napisałam krótki plan porodu uwzględniający nie tylko sam poród, ale też opiekę nad noworodkiem np. że nie życzę sobie żadnego mm, smoczków, glukozy, kąpania, szpitalnych ubranek. Nie podanie mm jest dla mnie bardzo ważne, jestem pewna, że już teraz mam wystarczająco siary, a co dopiero po porodzie i nie chcę, żeby mi się wtryniali w laktację. Co do mnie - że chcę urodzić w wodzie, nie nacinać krocza, chcę być poinformowana o ostatniej szansie na epidural. Chyba każda z nas zdaje sobie sprawę, że plan w każdej chwili może się zmienić, ale jak dla mnie łatwiej mieć na papierku kilka ważnych spraw, żeby przy zmianie położnych nie trzeba było tłumaczyć. Jest krótki i zwięzły.
xgirl, Alisia - powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 11:50
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:Ja napisałam krótki plan porodu uwzględniający nie tylko sam poród, ale też opiekę nad noworodkiem np. że nie życzę sobie żadnego mm, smoczków, glukozy, kąpania, szpitalnych ubranek. Co do mnie - że chcę urodzić w wodzie, nie nacinać krocza, chcę być poinformowana o ostatniej szansie na epidural. Chyba każda z nas zdaje sobie sprawę, że plan w każdej chwili może się zmienić, ale jak dla mnie łatwiej mieć na papierku kilka ważnych spraw, żeby przy zmianie położnych nie trzeba było tłumaczyć. Jest krótki i zwięzły.
xgirl, Alisia - powodzenia!