Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak obstawiam, bo inaczej X by coś pisała 😁 pewnie dochodzi do siebie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikaja wrote:Na pocieszenie powiem Ci, że mój dziś nie będzie drzemał w ogóle
Ja też Was pocieszę: moi też spać nie będą i właśnie idę z nimi na ogród 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Xgirl, no to Cię wstrzymali nieźle... Ale dajesz radę, jesteśmy z Ciebie dumne!
Dawaj fotę brzuszka póki jeszcze Flo razem Tobą w dwupaku 👶💪
Casjopea, współczuję, moja już godz śpi, a ja zamiast spać razem z nią to kukam🙄🤪 -
xgirl to czekanie to jest irytujące
ja w UK tego nienawidzę.
Ja miałam indukcję z młodym, to kazali przyjść na 9, siedziałam 4h pod ktg, a potem o 15 czy 16 dopiero założyli pessar i czekaj se znowu 24h ;p potem przebili wody i znowu masz 4h wolnego ;p i dopiero oksy mnie uziemiła, ale przynajmniej coś się działo
Mała zdecydowała, że mam za mało rozstępów
Hanka i gołe plecy młodego pozdrawiają - 39+5 !
https://zapodaj.net/images/80fa8cc3bcb11.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 12:28
Czarna_kawa, Eluska, Sylka135, Emma_, Drobinka91, Aska1994, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Xgirl czekamy czekamy 😊
A ja mam znowu dobre wieści. Mała dzisiaj ma ściągana sondę z noska bo je z piersi i trochę z butelki także niepotrzebuje już 😊. Jeżeli do jutra będzie wszystko dobrze jutro po wizycie pediatry jedziemy do domu 😁😁🥰🥰🥰
Dzisiaj aż się rozplakalam bo wkoncu dotarło do mnie ze moja słodka kruszynka będzie ze mną w domu i że wszystko idzie w dobrym kierunku. Wkoncu strach opada 😍😍🥰🥰🥰Eluska, Drobinka91, Emma_, Sylka135, Aska1994, 33Sylwia, Alisia, ines., LidziA89, JaSzczurek, Czarna_kawa, Alrauna1987, mikaja, Casjopea, Danio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamsza wrote:Xgirl czekamy czekamy 😊
A ja mam znowu dobre wieści. Mała dzisiaj ma ściągana sondę z noska bo je z piersi i trochę z butelki także niepotrzebuje już 😊. Jeżeli do jutra będzie wszystko dobrze jutro po wizycie pediatry jedziemy do domu 😁😁🥰🥰🥰
Dzisiaj aż się rozplakalam bo wkoncu dotarło do mnie ze moja słodka kruszynka będzie ze mną w domu i że wszystko idzie w dobrym kierunku. Wkoncu strach opada 😍😍🥰🥰🥰
KA msza gratki 😘Kamsza lubi tę wiadomość
-
Xgirl, Alisia powodzenia dla Was dziewczyny
.
Ja mam dziś ostatnia wizytę u gin i milion pytań do, a będę tylko myśleć o tym, że coś mi się w dupie zrobiło co 2 dni bolało, a dzisiaj krwawi. Jak będę wchodziła na samolot to się chyba spale że wstydu. Takich atrakcji na 2 tygodnie przed porodem mi brakowało nosz kurza twarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 12:44
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Mikaja, no ale brzuch to masz nisko tak coś mi się wydaję, tylko co z tego.. 😁
Mój też rośnie jak na drożdżach, jutro zaczynam 38 tydzień i ciąża donoszona 🥰
Kamsza, Eluska, Aska1994, Sylka135, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Xgirl, Alisia powodzenia dla Was dziewczyny
.
Ja mam dziś ostatnia wizytę u gin i milion pytań do, a będę tylko myśleć o tym, że coś mi się w dupie zrobiło co 2 dni bolało, a dzisiaj krwawi. Jak będę wchodziła na samolot to się chyba spale że wstydu. Takich atrakcji na 2 tygodnie przed porodem mi brakowało nosz kurza twarz.
Kamsza suoer ze macie juz szanse wyjsc do domku. Ile dziec juz waży? -
nick nieaktualny
-
Kamsza, czekałam na takie wieści 😀 oby jutro do domku!
Kamsza lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Karola 😲 po Tobie już prawie nie widać, że w ciąży byłaś!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KarolaJJ wrote:Te no,co Ty!Myslisz ze gin hemoroidów nie widzial? One sa praktycznie w pakiecie z ciąża wiec luz. Moze nawet cos Ci zapisze.
Kamsza suoer ze macie juz szanse wyjsc do domku. Ile dziec juz waży?.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)