Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ines doskonale rozumiem. U mnie rwa kulszowa napinkala z każdym krokiem, bóle w kroczu i opuchlizna. Dobrze, że mąż trochę pomaga. Przytulam Cię mocno i mam nadzieję, że poprawi Ci się humor.
Pamiętaj, że dajesz Filipkowi bardzo dużo. Tyle ile możesz na daną chwilę. Organizmu nie oszukasz i to nie Twoja wina. Wiadomo, że człowiek chciałby więcej, lepiej. Ja też mam wyrzuty sumienia, że z Mikim nie mogę biegać, skakać a czasami też niegrzeczny jak nie wiem co. Staram się to jakoś akceptować. No po prostu życie.
Przyjaciółka moja nie dawno urodziła 2 dziecko i ciągle przeżywa, że nie spędza już tyle czasu z pierwszym dzieckiem. I mówię jej, że przecież się nie rozdwoisz kobieto. Za jakąś chwilę dzieci podrosną i będę czerpać z czasu matki już bardziej świadomie. -
Lullaby witaj 😁 końcówki są najlepsze 😁
Casjo Ty cholero piękna 😁 super zdjęcia i jaka fajna ta Wasza Mała 😁
Xgril zawsze mówiłam że będziesz miała luzik 😁 cieszę się że poszło Ci tak fajnie wszystko 😍
Ja wróciłam od położnej, przebadala mnie, główka Leona jest bardzo nisko aż mega nisko. Mówiła że jak nie urodze do niedzieli to mam przyjść do niej jeszcze raz z samego rana. Coś mi tam chyba poruszała dobrze bo zaczęłam czuć te skurcze, brzuch mi zaczyna twardnac potem puszcza i Mały szaleje przez chwilę. Na ktg skurcze się zapisały na poziomie 60 ale ja ich wtedy nic nie czułam.
Jestem trochę posrana tym wszystkim, ale z drugiej strony cieszę się ogromnie że wszystko idzie w dobrym kierunku. Ale zaczynam się zwyczajnie bać...Lullaby, Kamsza, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Sylwia na pocieszenie to mi się pisały skurcze których nie czułam w czwartek, w piątek wieczorem miałam przepowiadające a w sobotę urodziłam. Trzymam kciuki!!!
33Sylwia lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Póki co leze pod ktg szpitalu. Jest jeszcze szansa ze mnie odeślą do domu bo nic się nie pisze :p aczkolwiek będę się bronić przed tym.
Ciekną mi cały czas.
Najgorzej ze obudziłam małego i on tak strasznie płakał jak wychodziłamnie wiem czy go mama uspokoiła
-
X no mój to taki śpioszek chociaż ostatnio już częściej otwiera oczka i zauważyłam że zaczyna go powoli wszystko ciekawic np jak go wczoraj karmilam to mega go ciekawila moja koszulka w paski😂
On mi po porodzie nie zjadł ani kropelki mleka przez ponad 20h tylko spał
Trochę mi kamień z serca spadł bo po długich bojach żeby nie dać mu tyle jeść na raz mały usnal o 23:40 i śpi do teraz, także teraz jak się obudzi będę mogła dać temu żarłoczkowi jego upragnioną setke😂❤️
Mikaja trzymam bardzo mocno kciuki żeby coś u ciebie ruszyło 😍pamiętaj że to dobry znak, dzidzia już daje sygnały że chce wyjść i się przytulić ❤️
Lullaby witamy w naszych nieskromnych progach, mam nadzieję że nie dostaniesz na głowę przez nas 😂😂😂😂❤️ -
Wczoraj przez te wymioty Antka malo go karmilam i obudziłam się teraz znowu z zaczymajacym się nawalem, cycki jak głazy, sciagnelam odrazu z prawego 150 w 3min 🙄
-
Wkurwilam się bo mnie zbadały i szyjka zamknięta. Zrobiły test na wody i mówią ze jeszcze nie zeszły. No jeszcze nie ale sporo ich poszło bo zmieniałam podpaske 4 razy, zalałam podłogę w łazience a przyjechałam tu z pampersem młodego w majtach centralnie
Nie miałam podpasek pod ręka wiec złapałam pierwsze lepsze co bylo bo on tak płakał a ja musiałam się ewakuować ma dół.
Skurcze zaczynam mieć i to takie bolesne i niestety już krzyżowezostawiają mnie z racji w wcześniejszej cc i leze nadal pod Ktg. Chociaż tyle. Ale jak się mała rusza to tak hiper boli ze szok. Czuć ze tam zeszło tych wód sporo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 04:01