Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Uu rozkręca się mikaja
Pier@&$%olą bez sensuważne że odchodzą, mogą sobie nawet ciurkiem lecieć
Znam ten ból, krzyżowe są okropne.. Ale bardzo dobrze że się pojawiły bo zaczną tą szyjke teraz otwierać
Nic tylko czekaćinformuj na bieżąco!
Xgirl to normalne że sobie tyle śpi także tym się nie przejmuj
Ja wariowalam w tym szpitalu, bałam się że coś jest nie tak bo on naprawdę bez przerwy spał, inne noworodki plakaly, jadly co chwilę albo otwierał oczka a mój nawet na pobraniu krwi spał
Wymiotowal chyba dlatego że za dużo zjadł łakomczuszek.. Teraz już będę go pilnować i nie wiem.. Wydzielac mu jakoś żeby się to nie powtórzyło bo prawie zawału dostałam -
Dostałam łóżko, trójka. Obok leży kobita i jęczy wiec już jakaś wyższa faza porodu :p
Masakra opada szok i zaczynam się cieszyć ze to się dzieje naprawdę i naturalnie! Aczkolwiek położna już mi paracetamol niesie hahapewnie nie wezmę bo nieczułe potrzeby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 04:30
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Angelika a on na śpiocha jadł? Mój jak na śpiocha jadł to ulewal bardziej niż zwykle aczkolwiek mój ulewal zawsze przez gipsy wiec dla mnie po czasie to było „normalne”.
Mąż pisał ze młody spi - mama mówiła mu ze szybko się uspokoił wiec uff... póki co kazałam mężowi zostać w domu do rana jak najdłużej żeby ewentualnie wytłumaczył małemu jak się obudzi dlaczego mnie nie ma. -
mikaja wrote:Angelika a on na śpiocha jadł? Mój jak na śpiocha jadł to ulewal bardziej niż zwykle aczkolwiek mój ulewal zawsze przez gipsy wiec dla mnie po czasie to było „normalne”.
Przebudzilam go o tej 4 i dałam mu to zjadł 50, teraz go obudziłam o 6 i też zjadl 50 i oczywiście się zakrztusil, dzisiaj muszę mu kupić inna butelkę bo to jest niemożliwe że co z niej pije to się krztusi co chwilę, no i nie pokazywał jakoś że jest głodny to mu więcej nie dawalam choć jak na niego to bardzo mało te 50
Teraz znowu ciągle śpi 🙄
Dobrze ze schodzą te z krzyża i oby nie wróciły, to jest przesrane i się jebane na ktg nie piszą
Kurde teraz będe wlazic co chwilę jak z X żeby zobaczyć czy masz jakieś newsy haha😋
-
A masz tam jakiś sprzint?
jakąś piłkę do poskakania czy coś takiego?
Piłka mi np bardzo pomogła i prysznic jak miałam 7cm to w ciągu jakiś 40min było pełne rozwarcie, fakt faktem jak skakałam na tej piłce to myślałam że się z bólu zesram ale cóż 😂 -
I położna która odbierala mi poród mówiła żebym jak dam radę stała albo chodziła jak najwięcej bo wtedy wszystko na dół napiera i będzie szybciej
-
Boli dlatego że już zaczęły odchodzić ci wody i wszystko nabiera tempa
i to dobrze bo to znaczy że naciska mocno na szyjke, teraz powinna Ci się zacząć ładnie skracać i otwierać
Także piłka w ruch!
Mi to musiała przebijac wody na pełnym rozwarciu bo pęcherz był za mocnypo 10sek od przebicia miałam parte a tak to pewnie bym do dzisiaj rodziła 😂
-
nick nieaktualny