Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to normalnie bym się przebudzila w nocy dała małemu jeść i poszła w kime dalej ale jak zobaczyłam te newsy od mikaji to po spaniu 😂
I nic tylko żre, jak wy będziecie po nocach rodzic to ja 30kg na plusie będę 😂xgirl, mikaja, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Karola co z cora sie dzieje?
Anngelikamarta ja nawet srednio z apetytem.. Ale maz przyniesie mi dzis mojego ukochanego Nee York cheese cake'a❤️😍😍
Ah i zjadlam nieumytego pomidora. Cudownie bylo❤️❤️😂😂anngelikamarta, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyX na gastrologie musiala.sie polozyc na podanie sterydów i antybiotyku. Tak w sumie tonic sie nie dzieje takiego. Ma zaostrzenie wrzodziejacego zapalenia jelit.i trzeba to podleczyc ale to kwestia 3 dni a niestety tych leków nie da sie kupic w aptece,wtedy bylaby w domu a tak dupa..ale szpital 5 min jadzy autem od nas wiec luz
-
Mikaja, wchodzę na forum i bum! Nawet nie wiesz jak się strasznie cieszę, a jeszcze wczoraj gadaliśmy na fcb😬 skacz na piłce i dawaj pod prysznic na 20 min jak dasz rade kochana, bo to zwiększa skurcze, aaaa i moja rada która mi dała położna jak brakowało nam 2cm,kazala mi usiasiasc na łóżku ale w taki sposób, że najpierw kleczysz, łapiesz rękami zagłówek od lozka(bo będziesz siadać na skurczu jakby na piętach) i jak nie masz skurczu to jesteś w górze kleczac na kolanach, a jak się zbliża skurcz to oddychaj i powoli spuszczaj się na dół do siadu aż usiadziesz na tych piętach, będzie kurewsko bolało, ale dzięki temu szybko były te cm! Mam nadzieję że jakoś z sensem napisalam🤣
-
Mikaja, wiem, że boli bejbe, ta faza z rozwieraniem i zbieraniem cm jest kosmiczna. Ale dobrze, że pęcherz sam się przebił, wody i czop odchodzą. Wiesz sposób tragiczny, ale czopki glicerynowe do lewatywy i to przeczyszczenie też działa na większe skurcze, ja o nie prosiłam, bo potem zdecydowałam się na znieczulenie, żeby odpocząć.
-
Mikaja! Mikaja ! Dajeeeeesz! 🤞
Jak czujesz parcie na odbyt, to ponoć już blisko!
Moja ciotka jak powiedziała, że ma skurcze i że to już, to nic sobie z tego nie robili i mówili że jeszcze nie, a jak powiedziała, że to na pewno już bo zaraz się zesra, to od razu zbadali i pełne rozwarcie i na fotel, 2 parcia i Jej córka była na świecie 😅Sylka135 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mikaja, do 7 cm będzie kryzys, ale potem zleci, zobaczysz 🥰
Wtrącę tylko na chwilunie o sobie, bo tak sie z tego cieszę, że donosiłam, nie sądziłam, że dam radę. 😊
xgirl, Czarna_kawa, 33Sylwia, Aska1994, Sylka135, LidziA89, KasiaLukasia, anngelikamarta, Eluska, Danio, Kamsza, Messy92 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Mikaja to dawaj znac jak tam rozwarcie. Trzymam kciuki zeby bylo ladne😏
Karola to zdrowia dla corki🌹
Kurde maja malo miejsc i mi wpakuja kogos do pokoju wrrr😒 Nie podoba mi sie to ale rozumiem.
Kurde nie. Wkurwa zaczynam miec pomalu bo nie znosze musiec sie z kims liczyc do tego lezac w szpitalu. Kto wie kto to bedzie, moze co chwile bedzie ktos przylazic w odwiedziny a kaszojad bedzie darl jape 24h na dobe😠 Chce do domuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 08:29
-
Mikaja, zawsze możesz prosić o lewatywę przed znieczuleniem, zazwyczaj właśnie są to czopki, ale też chyba i wylewki, a masz do tego prawo, bo powiedz, że nie chcesz zapaskudzic łóżka, ja tak mowilam i było ok. A co do znieczulenia to jak będziesz czuła, że cm jest mało po badaniu i musisz odpocząć to się nie wahaj, daje ulgę. Mi najpierw gaz przynieśli, ale po 40 min wdychania gdzie tylko się uśmiałam i zakrecilo się we łbie powiedziałam, że i tak chce znieczulenie🤣
-
Słyszałam o tym gazie, że niezła faza po tym jest 😂 ponoć trzeba w miarę powoli i spokojnie to wdychać, bo jak zaczniesz szybko to odlecisz 😅
mam zamiar to wypróbować swoją drogą, mam nadzieję, że się nie 🤮 od tego 🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️