Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikaja trzymam kciuki 😁 niech to stanie się szybko i gładko!
Dziewczyny ja mam bóle w krzyżu coraz mocniejsze ale spoko niech się tam coś dzieje. Wydaje mi się że nie przeżyje tego, tak tego chciałam a jak coś zaczyna się dziać to mam najglupsze myśli świata.
Ines dzięki za nadzieję że to będzie szybko 😁
Xgril kto by pomyślał że będziesz mnie musiała teraz wspierać 😁 pokaż Mała ♥️
Alisia co tam? -
Mikaja, dajesz, dajesz! Uda się tym razem SN, trzymam kciuki!!! Hanka, wychodź do nas!!
X, gratulacje! I widzę, że skończyło się rumakowanie bez towarzystwa 😂 daj znać, jak wstaniesz 😉
Lullaby, witaj!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
@Mikaja! Trzymam kciuki
A u mnie dzisiaj 39+0 i nie dzieje się absolutnie nic. Czop prawdopodobnie jak był tak jest, zero skurczy, brzuch nie opadł, dzidzia sobie pływa jak chce. Ehh -
Jaszczurek i mnie było dokładnie to samo a właśnie umieram w bólach
Wyłączam się dziewczyny bo zaczynam odlatywać między skurczami. Przyjdzie mąż to zjem coś i będziemy się tu spierać :pDrobinka91, xgirl, JaSzczurek, anngelikamarta, Casjopea, Eluska, Messy92 lubią tę wiadomość
-
Mikaja powodzenia!!! Trzymam kciuki! I jak zawsze zazdroszczę.
Jaszczurek u mnie też nic. Moja siostra wmawiała mi wczoraj, że ma silne przeczucie, że urodzę wczoraj nocą. No to jasnowidz z niej nie będzie...
Za to wczoraj byłam w sali porodowej, do której może kiedyś trafię, bo mieliśmy wycieczkę po szpitalu ze szkoły rodzenia. Mniejsza niż sobie wyobrażałam, ale łóżko kosmiczne, nie mogę się doczekać.
-
nick nieaktualny
-
Mikaja kciuki! Dajesz tam!!! 😁
Boże ja bym tak chciała żeby u mnie też się wszystko naturalnie zaczęło 😐 pomału się ogarniam nawet hybryde na stopach sobie wczoraj zrobiłam 😁 na 14 do szpitala. Liczę jeszcze ze może miejsc nie będzie i mnie do domu wypuszcza.