Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dokladnie
ale jedno jest pewne idzie to wszystko w dobra stronę
fajnie że mąż z tobą będzie ja musiałam rodzic sama bo najpierw mnie dali na patologie bo przecież mam 5cm i skurcze z krzyża to jeszcze nie rodze i musiał jechać do domu a na porodowce mógłby zostać
A potem w nocy to już nie dzwoniłam po niego nawet mi to w głowie nie było choć żałuję teraz
Mnie wzięło na bułe z nutella 😖głodna jestem wgl zeżarłabym coś ale nic ciekawego nie ma 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 07:18
-
nick nieaktualnyMikaja super wieści! A weszłam na forum zobaczyć czy Alisia urodzila bo nie moge przestać o naszej biedulce myśleć ☹️
Angelikamarta też przerabialam kszturzenie się malej i u nas po wielu próbach sprawdzila się butelka medela calma. Przy niej Alicja musiala się bardziej napracować a z tych wszystkich innych za szybko lecialo i nie nadazala z polykaniemanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moja pol nocy plula wodami plodowymi
Mam nadzieje, ze sie to uspokoilo. Jest z paniami poloznymi
Mowia, ze to normalne ale wiecie czlowiek i tak sie denerwuje.
No biedna Alisia. Oby sie wreszcie zaczelo😨 -
Mikaja kciuki! Mama sobie poradzi z młodym! Fajnie ze masz jeszcze czas na pisanie Ale z całego serca Ci życzę żeby Cie teraz złapało porządnie i poszło szybko 😊
-
Sylka135 oo to widzisz muszę zobaczyć tą butelkę
testne najpierw z lovi a jak nie podziała to kupię tą
Mikaja haha a widzisz jak to jest czasamisię nie spodziewasz a tu o
Hopsiasz sobie o 7 rano na pilce 😂 -
xgirl wrote:A moja pol nocy plula wodami plodowymi
Mam nadzieje, ze sie to uspokoilo. Jest z paniami poloznymi
Mowia, ze to normalne ale wiecie czlowiek i tak sie denerwuje.
No biedna Alisia. Oby sie wreszcie zaczelo😨
Zejdzie jej to i będzie ok😘 -
KarolaJJ wrote:Matko Boska😱niech ktos przyniesie wrzątek i czyste ręczniki!
I akuszerkę !
Xgirl mój tak tez wymiotował mazią i to było okropne ale po cc to chyba norma. Karola pamietam wspominała ze teraz to i po cc się dzieci nie odsysa (przynajmniej w Pl). Nic jej nie będzie, byle na boczku jak jej to leci. -
nick nieaktualnyX ja tez sie drapalam po znieczuleniu,a ze lezalam z nim 2 doby świetnie pamietam ten stan.
Stachu tez non stop spal,cyca memlał na śnie ale najwazniejsze zeby przystawiac.
Wodami wiekszosc dzieci albo pluje albo lekko puszcza bańki,czasem wyglada to jak ciągnąca slina to paluchem to trzeba wybrac z buźki i dziecku lepiej,i na brzuszku kłaść zeby pozbyc sie tego szitu.
Mikaja tak jak angelikamarta pisze,męcz tą piłke,stac i kręć biodrami,moze zadziala na Hanke.
Moglaby ten łepek wsadzic najnizej jak sie da😁
Wy w ogole śpicie? Mam wrazenie ze nie. -
nick nieaktualnyJa mam psa a nie dziecko bo Maly non stop warczy.
Wczoraj zostal z tata na 5 godzin i jak wrocilam do domu okazalam sie zbędna w ich zyciu😂Stary mi go przywiózł na dwa karmienia i zostawilam.butle z moim pokarmem w domu ale wszyscy zyja i maja sie swietnie. Jeszczepranie mialam poskladane i chińczyka na kolację. LuksusyCasjopea, AgaSY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Karola wow tak trzeba zyc!! A gdzies lazila tyle?