Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLidziA89 wrote:Jest sześć sal porodowych spędziłam trochę czasu na izbie żadnej rodzącej nie odesłali więc polecam spróbować bo warunki super. Dziś już trzy urodziły same chłopaki.
-
Kajtolo wrote:Dzięki! Może faktycznie spróbuje tymbardziej że mam tam najbliżej. Właśnie jakbyś coś potrzebowała to daj znać mogę Ci coś podrzucić
Dziękuję bardzo mąż na miejscu więc mam na razie wszystko 😘 ale oboje jesteśmy padnieci a jeszcze tyle przed nami. -
Casjo myslalam, ze cos leci (nawet polozna tak mowila) ale raczej nie lecialo. Mam krotkie sutki i Mala nie daje rady ssac. Kurcze dzis z jednego cycka nic, z drugiego doslownie kilka kropel.. Teraz jem i zaraz probuje znowu. Siary juz troche dostala wiec choc tyle.
Dzieki za slowa otuchy. Dzis sie wzielam w garsc, sporo siedze, wiecej chodze.
Ale Mala jest cudowna. Jak na nia patrze to zapominam, ze cokolwiek boli❤️❤️
KasiaLukasia, Eluska, kinga27.30, Czarna_kawa, Casjopea, ines., Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola ma rację przystawiaj malutka jak najwięcej do piersi. Zobaczysz za kilka dni będzie o wiele lepiej z laktacja tylko się nie poddawaj😘
-
X Karola dobrze prawi! I nie nakręcaj się, bo stres źle robi na kp.
Ja w szpitalu piłam 4l wody dziennie i chyba to mocno wspomogło moje kp + jadłam za 3ech chłopa. Mąż mi przewoził kanapki, płatki owsiane, orzechy, owoce, warzywa... no wiadomi, jak to w szpitalu...
Moje sutki tez były krótkie, mała je wyciągnęła tak, że teraz mam w staniku dwa wieszaki 😂 a trzy dni w szpitalu siedziałam z gołtmi cyckami i tylko na przemian przystawiałam i przebierałam... nawet jak nie ssała, to stymulowała językiem... do teraz potrafi sie sutkiem bawić uśmiechając się (pewnie bezwiednie jeszcze) 😂 a mi wtedy leeeeciii...
A'propo... wczoraj, po małej zabawie z mężem miałam szlafrok zalany 😂😂😂xgirl lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Może niech małej sprawdzą wędzidełko, bo jak jest za krótkie to faktycznie moze miec problem ze zlapaniem sutka i otoczki prawidłowo?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Ja już spionizowana i śmigam. Dupsko mnie swedzialo aż od tego siedzenia. Wstałam w sumie szybko i śmigam już, nie ma zle ale dla mnie to już 3. raz w życiu i chyba mnie to nie dziwi
Mała dostała jednak butle bo wyszło ze odwodniona i trochę krwi w pampku wiec trzeba ja mm odpompować żebyśmy dziś wyszły. Zjadła teraz i w końcu porządnie spi wiec faktycznie głodna była.
Wędzidełko ma do podcięcia i tak to potem się będziemy zastanawiały nad kp. Mleka oczywiście nie mam :p będzie zapewne w 3. - 4.dobie :p wiec albo się uda albo znowu kpi.
Póki co olałam położna która mi przyniosła strzykawki do odciągania ręcznego bo niem ochoty na to -
Mikaja wow! Podziwiam, ze tak szybko smigasz. GAZ do dechy i jazda. Ja tez dzis zaciskam zeby i zasuwam.
Jezu ale zeby dzien Po CC wyjsc?Jak???? Serio pytam. Przeciez sie jest Jak niepelnosorawny troche.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 14:04
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36aa285aafe.jpg
I obiecane foto Florki❤️Emma_, mikka86, Eluska, ines., AgaSY, Alrauna1987, Panna_Justyna, Sylka135, Czarna_kawa, Lady_Dior, tka_aa, kinga27.30, Casjopea, Drobinka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Ale z niej słodziak
Co tam wogole na froncie
🤔 U mnie upał co na obiad mialyscie bo ja naleśniki że szpinakiem i suszonymi pomidorami