Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam takie nerwy od wczoraj ze szok. Próbuję znaleźć małemu przychodnie na usg bioderek bo na wypisie miałam że do 2 tygodni mam zrobić. Wszędzie gdzie dzwonie to albo nie odbierają albo mają na stronach internetowych cennik i że takie usg robią, dzwonię tam i jest "oooooo nieeee my takiego czegoś nie robimy"
No już piany dostaje autentycznie..... Rozumiem jeszcze żeby to było nfz ale prywatne kliniki?
Pojadę dzisiaj bo mam dwie w Gliwicach ale oczywiście jedna i druga nie odbiera telefonuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 13:54
-
nick nieaktualnyJa bym chciała jeszcze tydzień w dwupaku pochodzic bo wtedy przyjeżdżaja moi rodzice i będę mogła zostawić mojego małego szoguna. Jak ona doprowadza mnie dzisiaj do bialej gorączki 😠 od 4 rano daje czadu. Moglaby w końcu zrobić sobie jakas drzemke...
-
Sylka, współczuję, moja wczoraj dawała czadu w galerii, już miałam ją rakietą na księżyc wysłać, ale dzisiaj ładnie odsypia na drzemce więc tym razem jej daruje, natomiast dla Ciebie dużo siły. Teraz to etap skoku z miesiąc i niestety takie skutki. Dzień do dnia niepodobny
Casjopea, wcale się nie dziwię, ja też mam obawy w związku z zostawieniem małej, bo już tak ładnie chodzi ze mną za rączkę na drzemkę i na nocne spanie, ja nie wiem co ona tu odczyni jak mnie nie będzie 🙊Sylka135 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanngelikamarta wrote:Mam takie nerwy od wczoraj ze szok. Próbuję znaleźć małemu przychodnie na usg bioderek bo na wypisie miałam że do 2 tygodni mam zrobić. Wszędzie gdzie dzwonie to albo nie odbierają albo mają na stronach internetowych cennik i że takie usg robią, dzwonię tam i jest "oooooo nieeee my takiego czegoś nie robimy"
No już piany dostaje autentycznie..... Rozumiem jeszcze żeby to było nfz ale prywatne kliniki?
Pojadę dzisiaj bo mam dwie w Gliwicach ale oczywiście jedna i druga nie odbiera telefonuanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
A ja z newsem dnia! Doszliśmy z małżem do kompromisu w kwestii imienia - mamy Blanke ☺️
Drobinka91, xgirl, Casjopea, Kajtolo, Alrauna1987, mikka86, Sylka135, Czarna_kawa, tka_aa, LidziA89, Eluska lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:A ja z newsem dnia! Doszliśmy z małżem do kompromisu w kwestii imienia - mamy Blanke ☺️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
anngelikamarta wrote:Mam takie nerwy od wczoraj ze szok. Próbuję znaleźć małemu przychodnie na usg bioderek bo na wypisie miałam że do 2 tygodni mam zrobić. Wszędzie gdzie dzwonie to albo nie odbierają albo mają na stronach internetowych cennik i że takie usg robią, dzwonię tam i jest "oooooo nieeee my takiego czegoś nie robimy"
Pojadę dzisiaj bo mam dwie w Gliwicach ale oczywiście jedna i druga nie odbiera telefonu
NZOZ Animed na Piłsudskiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 14:35
anngelikamarta lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dzięki dziewczyny, podjedziemy najpierw na te Gliwice bo tam w razie gdybym miała jechać sama mam bliżej a jeśli tam znowu coś będzie nie tak to ogarnę te wasze bo już naprawdę ręce opadają
-
nick nieaktualnyanngelikamarta wrote:Mam takie nerwy od wczoraj ze szok. Próbuję znaleźć małemu przychodnie na usg bioderek bo na wypisie miałam że do 2 tygodni mam zrobić. Wszędzie gdzie dzwonie to albo nie odbierają albo mają na stronach internetowych cennik i że takie usg robią, dzwonię tam i jest "oooooo nieeee my takiego czegoś nie robimy"
Pojadę dzisiaj bo mam dwie w Gliwicach ale oczywiście jedna i druga nie odbiera telefonu
Potwierdzam, animed na Piłsudskiego w Tarnowskich Górach, ja czekałam tydzień na badanie na nfz 😉anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Ines, gorzej jak Blanka będzie blondynką 😁 mi się przynajmniej to imię kojarzy ewidentnie z dziewczyną o ciemnych włosach 😎 za to Apolonia z babcią Apolonią z "Niani" 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czarna_kawa wrote:
ja też mam obawy w związku z zostawieniem małej, ja nie wiem co ona tu odczyni jak mnie nie będzie 🙊
No jak to co? Sprawi, że mąż zacznie Cię bardziej doceniać po czasie spędzonym sam na sam z córką 😁
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Ines, gorzej jak Blanka będzie blondynką 😁 mi się przynajmniej to imię kojarzy ewidentnie z dziewczyną o ciemnych włosach 😎 za to Apolonia z babcią Apolonią z "Niani" 😂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Aska1994 wrote:No jak to co? Sprawi, że mąż zacznie Cię bardziej doceniać po czasie spędzonym sam na sam z córką 😁
. No ale po powrocie ze szpitala już chyba nic nie bedzie takie samo
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Witam
Na ktg wielkie gówno 💩 no ale jak wiadomo akurat w tym czasie nic się dziać nie musi może później. 🤔
Aby do soboty w niedzielę mam ciążę donoszona więc niech się dzieje wola nieba.
Blanka też kojarzy mi się z ciemno włosa dziewczynka 👧
Poczynilam ostatnie zakupy takie jak wkładki laktacyjne... Karuzela już dotarła
Pewnie o czymś zapomniałam znając życie.
Spotkałam dzisiaj swoją położna w sklepie heh powiedziałam że za parę tyg będę do niej dzwonić. -
AgaSY wrote:Ja właśnie na to liczę 😁. Ale wiem też, że mąż Leonowi na więcej pozwala, do tego babcie i potem swojego syna nie poznam
. No ale po powrocie ze szpitala już chyba nic nie bedzie takie samo
.
Moi rodzice stosują rygor stary na wszystko pozwala a moja teściowa nawet kurwa nie zajrzy jak zostają w domu same ma wyjebane 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 16:27