Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:No właśnie też uważam że to Ktg jest bardzo niemiarodajnym badaniem, przecież podczas Ktg może być w porządku a za godzinę już nie. A dlaczego musisz na nie jeździć? Ja że względu na łożysko 3 stopień
-
xgirl wrote:Laski, jesli dziecko dostaje mm i tam jest juz witamina d to trzeba ja dodatkowo dawac osobno? Chyba nie, co?
-
Stwierdzam, że moja mama zdecydowanie jest wyjątkowa 😂 większość na prezent kupuje jakieś hmm perfumy, dodatki do domu itd. a moja? Moja dzisiaj z tekstem: "masz, bo zaraz będziesz smędzić, że się w nic nie mieścisz" wręczyła mi... majtki. "Babcine", bawełniane majtki w rozmiarze XL 😂😂😂
AgaSY, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka, mama ma poczucie humoru👌👍👍👍
Kurwa ja w tym tempie to urodze w grudniu jak to dziewczyny mówią 🙄powiem Wam, że tracę cierpliwość już, siedzimy jak na bombie, monotonia milion...już myślałam, że się coś dzieje, czyscilo mnie trochę, jakieś skurcze były i co i gówno. Najpierw się człowiek stresuje, żeby donosić, a potem się człowiek frustruje, zeby już urodzić, paranoja. -
Dokładnie, a każdy kto uważa ciążę za cudowny błogosławiony stan powinien dostać obuchem w łeb ✴️
xgirl, Czarna_kawa, tka_aa lubią tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Dokładnie, a każdy kto uważa ciążę za cudowny błogosławiony stan powinien dostać obuchem w łeb ✴️
Ja właśnie tak uważam. 😂 Poza pierwszym trymestrem czuję się naprawdę świetnie. Ja naprawdę lubię być w ciąży.🙂 Choć teraz już też nie mogę się doczekać porodu i przytulenia w końcu malutkiej. 🙂 Na szczęście u mnie to kwestia max 10 dni. Staram się cieszyć póki co czasem, gdy mogę zająć się tylko starszą i robić te rzeczy, które w pierwszych miesiącach po uridzeniu nie będą możliwe. No, ale też mnie czasem bierze, że nawet najmniejszych objawów porodu. -
🧒🔨 Lolla a masz! 😂
xgirl, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
A ja nienawidzę być w ciąży !! Tylko drugi trymestr w miarę. Pierwszy chujnia bo mdłości, rzygania, bezsenność w nocy, w dzień padaka, zero energii. Trzeci też męczarnia, ciężko, masa ograniczeń , nogi popuchniete jak u słonia, zgaga, ach niech to już się kończy...url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualnyJa akurat gdyby nie pojedyncze incydenty to mogłabym powiedzieć ze dobrze znosze ciaze . Zadnych mdłości,wilczego głodu,cukrzycy,obrzeków itp.No ale znowu inne przeboje miałam więc nie tak do konca kolorowo. Ciaza nr 3 pewnie bedzie jeszcze cięższa jezeli chodzi o jakies głupie akcje i choroby
-
Czarna_kawa wrote:Aśka, mama ma poczucie humoru👌👍👍👍
Kurwa ja w tym tempie to urodze w grudniu jak to dziewczyny mówią 🙄powiem Wam, że tracę cierpliwość już, siedzimy jak na bombie, monotonia milion...już myślałam, że się coś dzieje, czyscilo mnie trochę, jakieś skurcze były i co i gówno. Najpierw się człowiek stresuje, żeby donosić, a potem się człowiek frustruje, zeby już urodzić, paranoja.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Nie wiem jak Ty w pierwszej ciąży, ale ja urodziłam po dniu takiego właśnie super wkurwa 😁 Także jestem dobrej myśli w kwestii Twojego porodu 😂
Jeśli tak będzie to jesteś moją jasnowidzącą😍ja niestety tak nie miałam w pierwszej ciąży, po prostu z mężem poszalelismy rano i bach akcja sie zaczęła popołudniem 🤣 a moja ukochana teściowa stwierdziła właśnie przed chwilą prosto do swojego syna,że halo przecież ty jesteś specjalistą od porodów i ma dzisiaj być seks, bo ile mozna czekać na te wnuczke🤣🤣🤣zesikalam się ze smiechu, poprawiła mi humoru, a mój już z bananem na twarzy pokazuje, że będzie dzisiaj fiki miki🤣😋Casjopea, Lolla, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Casjo, dwa pierwsze słowa wywołują we mnie zazdrość 😎
xgirl lubi tę wiadomość
nick nieaktualny