Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka masz racje. Ja czesto sie hamowalam zebyscie mnie za patuske nie wziely😂 Lubie poklnac
😂
Nie jem! I lodow nie jem tez! W koncowce ciazy zarlam po 7-8 lodow dziennie🤦😂na i tak sie mega hamowalam bo bym jadla ze 20.. Nawet wam pisac nie chcialam Bo wstyd🤦😂 -
Czarna_kawa wrote:Aśka, mama ma poczucie humoru👌👍👍👍
Kurwa ja w tym tempie to urodze w grudniu jak to dziewczyny mówią 🙄powiem Wam, że tracę cierpliwość już, siedzimy jak na bombie, monotonia milion...już myślałam, że się coś dzieje, czyscilo mnie trochę, jakieś skurcze były i co i gówno. Najpierw się człowiek stresuje, żeby donosić, a potem się człowiek frustruje, zeby już urodzić, paranoja.
A co jak człowiek już urodzi 😄 ? Myśli se " kurde nie było tak źle w tej ciąży " 😜
Nie no dla mnie hardcore jest dopiero teraz naprawdę.Czekasz na dziecko 9 mies.to ledwo się urodzi to jakieś bóle brzuszka,kolki.Zamiast się cieszyć tymi pierwszymi chwilami,to czekasz kiedy minie magiczny 3ci mies.Potem chwilę ok i ząbkowanie ehhhhh.
Aśka1994 ja też muszę obuchem w łeb dostać😂 -
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Mikka masz racje. Ja czesto sie hamowalam zebyscie mnie za patuske nie wziely😂 Lubie poklnac
😂
Nie jem! I lodow nie jem tez! W koncowce ciazy zarlam po 7-8 lodow dziennie🤦😂na i tak sie mega hamowalam bo bym jadla ze 20.. Nawet wam pisac nie chcialam Bo wstyd🤦😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Lady Dior, zgodnie z życzeniem! 👩🔨
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ej, za tydzień o tej porze najgorszy koszmar będę mieć za sobą, już będę dawno po pionizacji i jak się zdarzy cud, to może już będę w domu? Hmm 🤔
xgirl, mikka86, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Mikka a jak u ciebie ze srankiem?❤️😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 20:16
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Haha ja dzisiaj sralam 2 razy ale to raczej nie oczyszczanie przed porodem czasami tak mam że idę dwa razy eh.... 🤔
No my też aby do niedzieli przeżyć i włączam sex bo stary miał posuche przez 7 mies -
U nas jakiś wirus chyba lekki, bo wczoraj Cyprian miał sraczkę, dzisiaj ja.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
mikka86 wrote:Ja u siebie w tel nie mogę odtworzyć takich linków, tylko takie w które się klika i się odrazu otwierają
mikka86 lubi tę wiadomość