Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Znam ten bol. Na kazde wyniki bety czekalam w takim stresie, ze masakra.. a jak juz do mnie dzwoniono z wynikami to czulam sie jak w jakims snie.. takie nierealne to bylo. Dlatego juz nie badam bety bo to tylko stres.
O ktorej Maja byc wyniki? -
nick nieaktualny
-
No właśnie ja zamierzam raz zbadać przyrost i koniec bo nie chce się tak stresować. Wyniki mogą być nawet i o 21, kurczę różnie to jest jak mniej pacjentów to nawet o 16 dostawałam, ostatnio miałam koło 19. Także siedzę i czekam sprawdzając co 5 minut telefon. Masakra
-
nick nieaktualny
-
Laski bo zejde na zawal.. zadzwonilam do mojej lekarki w klinice i jej powiedzialam o moich obawach z hormonami tarczycy a ona mowi, ze w dniu kiedy mi robiono pierwsza bete sprawdzili tez hormony tarczcy i byly ok.. i nikt mi nic nie powiedzial… a ja prawie zawalu teraz dostalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 19:06
-
A propo bety, hehe ja jadę jutro na kolejną
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
mikaja,z tego co kojarzę,to ciężarne mogą przebywać w pracy przed komputerem określoną ilość godzin,kiedyś to było mniej,teraz chyba zwiększyli.
To dobrze,ze z synkiem miałaś odpowiednią opiekę
Ooo,ale na stałe chcesz do PL wrócić czy tylko na czas ciąży i połogu ?
Ligotka,kciuki za betę,czekamy z Tobà!!! Rozumiem zdenerwowanie.Dbaj o siebie,uważaj tam w pracy,żeby Cię nie rozłożyło to przeziębienie.
Kinga27,to jutro kciuki za Twoja betę