Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Trybuny szaleja💥💞✨😁😁😁🐵
Haha ja nie rodze noc spokojna mimo skurczy poszłam spać
. Obudził mnie jeden inny. Ale na tym się skończyło. 😂😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eluska wrote:X jak się czujesz ? I jako mama i jako kobieta po porodzie ? 😘
Balam sie baby blues'a ale nie jest zle. Czasem sobie poplacze, ze pajacowanie sie skonczylo ale szybko sie biore w garsc.
Jako kobieta Hmmm... To dowalilas😆 Tez OK, moje cialo wyglada dobrze, brzucha juz nie ma, w ogole zadna skora nie wisi, zero rozstepow. Jak sie ladnie ubiore i uczesze to wygladam bardzo fajnieAaaa i mam ochote na dzikie seksy 🙊😆😆😆
A Jak z tym u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 09:19
-
Drobinka91 gratuluję narodzin synka
Super,że akcja się tak szybko rozwinęła
Zdrówka dla Was
Xgirl woow u mnie nadal libido jest bliskie 0 😂 -
Drobinka 😘❤️ oraz gratulacje dla wszystkich rozpakowanych 🍸🎀 nie nadrobię przepraszam ale postaram się być częściej.
U nas lepiej ale cały czas w szpitalu. Crp spada ale musimy przyjąć do końca antybiotyk więc pewnie dopiero w czwartek nas wypuszcza 😭 dziś będzie jeszcze kolejny wynik birubibiny i okaże się czy nie poloza nas pod lampami. Tak więc jeszcze czekamy. Mała cudowna z każdym dniem kocham bardziej. Dziś odpadł nam kikut i teściowa będzie zła bo nie zostawiłam go na pamiątkę ale jakoś mnie nie przekonało jej gadanie 😂 ja po porodzie czuje się dobrze jeden szew mnie wkurwia a po za tym jest ok. Dużo płaczę ale to przez to że musimy tu siedzieć. I tak mam szczęście że mogę być tu z mąłą bo jak widzę te wszystkie kobiety które muszą zostawić tu dzieci to serce mi pęka. Nie ma że boli nie ma miejsc w hotelu to do domu DRAMAT! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny po cc jak u Was połóg.U mnie krwawienia już brak od rana. Nie za szybko?
I coś mnie dopada płaczę z byle powodu. Czytam coś to łzy mi się same Cisna do oczu 🤔🙄☹️
Mój mąż jutro wraca do pracy. Zostajemy z małą same w domu. -
Alisia no ja na początku miałam dość mocne krwawienie ale od nie całego tyg też używałam zwykłych podpasek. Aż niedowierzam że krwawienie po cc tak szybko mogło się zakończyć.
-
Xgirl za to ja pamiętam jak miałam 12lat,urodziła się moja młodsza siostra-to chciałam zakonnicą zostać 😜 i to nie był żart 😂
Mała zasnęła a ja się zastanawiam, czy coś zjeść,iść się umyć czy wysikać hmmm🤔