Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mikaja dzieki! Z tym biegnieciem na zlamanie karku haha usmialsm sie bo u nas to samo bylo. Mala wydala z siebie doslownie sekundowy odglos a my z mezem na rowne nogi i biegniemy jak debile, ten ja szturcha czy zyje ja ja glaszcze bo moze jej smutno😂😂😂 Niezla padaka😂 To samo z butelka, "Rob szyyybcieeej booo dzieckooo GLOOODNEEE! Aaaaaa" normalnie zaraz z glodu umrze😂😂😂 Ale musze sie pochwalic, ze szybko nam przeszlo bo zauwazylismy, ze za kazdym razem nie stalo sie kompletnie nic zlego... Ja ogolnie widze, ze mam spoko podejscie do tego wszystkiego... Robie to co trzeba, nie wymyslam sobie zadan z dupy, nie kupuje wszystkiego jak leci itp. Wyluzowalam dosc sporo
A Ty mnie utwierdzilas, ze dobrze robie
Pytanie mam tylko- co Ile trzeba butelki wyparzac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 03:43
-
Aleksander przyszedł na świat.. chyba o 1 🙈 nie pamiętam też dokładnej wagi, coś około 3 kg, 54cm i 10/10 ❤ jak dojdę do siebie to napiszę więcej, narazie spróbuję się zdrzemnąć. Dzięki za kciuki, pomogły, poród ponoć ekspresowy 😉
xgirl, Eluska, JaSzczurek, Alisia, Alrauna1987, Kamsza, Sylka135, Emma_, Lady_Dior, Aska1994, AgaSY, Adria, KasiaLukasia, Panna_Justyna, Messy92, mikka86, LidziA89, Casjopea, mikaja, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drobinka, gratulacje!!!!!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dziękuję ❤ no więc w skrócie, wody przebili koło 24,a mały urodził się sn, bez znieczulenia o 1. Skurcze były mega mocne, pozwolili mi wejść do wanny i to mi pomogło, z 3 cm zrobiło się nagle 8,5, chwilę po kolejmym rozpierającym skurczu doszłam ledwo na fotel i chyba 3 parte i Olek był już na świecie. Mąż się popłakał, a ja do tej pory jestem w szoku 🙈
AgaSY, Eluska, Messy92, LidziA89, Kamsza, Sylka135, JaSzczurek, Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖