Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam sie. Bardzo milo jest, nie powiem. Fajne towarzyszki niedoli. Jednak jak juz tu jestem to mogliby cos zaczac robic, a nie mnie obserwowac... cisnienie teraz mi mierzyli to mam 130 na 90 wiec spoko. Ostatnio ze 143 na 80 nie mieli zastrzezen po ktg.
X, po pprostu my mamy permanentny wkurw i dlatego cisnienie whsokie -
Kasia powodzenia 😘 i innym również 😘 jeszcze troszkę i wszystkie będziemy po za dwupakiem 😁 i będziemy wypatrywac pierwszych ząbków, kroków, słów, urodzin. Jeszcze jednak trochę trudu przed nami. Damy radę!
Mi już czasami na sekund 10 pada psycha, szczególnie tak od 21 do 24. Z grzeczne go ulozonego synka w tych godzinach zamienia się w placzacego i tylko cyc go uspakaja. No nic nikt nie mówił że będzie łatwo.
Dziś mam ściągnięcie szwów. Tak bardzo chciałabym już żyć z tą rana normalnie bo nadal mnie boli, już nie tak często ale jednak.
Ściskam Was dziewczyny mocno 😘
Powodzenia i gratulacje! -
Larissa nas już ustawia. W dzień lozeczku śpi nawet w miarę ale w nocy co godzina ryk. Mój mąż dzisiaj postanowił ja wziąść do łóżka. Nieuwierzycie. Śpi mala5jak Aniołek. Budzi się co 3h albo ja ją budzę na butle mleka bo moje cycki dają alarm co 3h jak są pełne. Rozumiem że mała potrzebuje bliskości ale żeby spać z nami w łóżku 🤔🤔🙄🙄🙄widać rzeczywiście że nielubi spać u siebie.
-
nick nieaktualnyZawsze mnie to bawi jak zycie weryfikuje teorie i jak szybko się zmienia przy dziecku poglądy tak nas te słodziaki sprytnie ustawiają 😉 Kamsza moja do nas dołączyla o 4 rano. My z mężem mamy po snie a ona sobie na środku łóżka slodko spi 😉
KasiaLukasia już pewnie urodzilas 😃
Mikka ciekawe czy u Ciebie się rozkrecilo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja podlaczona pod ktg. Noc do dupy. Budzilam sie co 2 h i o 6 pobidka. Masakra. Łeb mi pęka. Mikka ja s podobnej syyuacji co ty. W sensie noc.procz cisnienia sie nie dzieje. Ciekawe co u mnie wymysla. Marze o tym zeby byc juz w domu z małą
a mam wrazenie, ze to bedzie wiecznosc i droga przez.meke. Chociaz mi powiedzieli, ze prawdopodonnie do rozwiazania to mnie nie eypuszcza. Tylkonkiedy beda chcieli rozwiazywac...
-
Sylka135 wrote:Zawsze mnie to bawi jak zycie weryfikuje teorie i jak szybko się zmienia przy dziecku poglądy tak nas te słodziaki sprytnie ustawiają 😉 Kamsza moja do nas dołączyla o 4 rano. My z mężem mamy po snie a ona sobie na środku łóżka slodko spi 😉
KasiaLukasia już pewnie urodzilas 😃
Mikka ciekawe czy u Ciebie się rozkrecilo
Hahaha no dokładnie jest jak piszesz 😁 Plany planami a życie i tak zweryfikuje.
Ja z tych,które się zarzekały,że nie będę używać smoczka-już w 3cim dniu kupiłam😂 W życiu nie przyzwyczaję dziecka do noszenia na rękach-robię to codziennie 😂 Nie pozwolę sobie,żeby dziecko spało z nami-taaa małej najlepiej się zasypia z rodzicami 😜 Wszystko co sobie obiecałam-poszło się j..... ale najważniejsze, że dobrze mi z tym jak jest😂😂😂
Kciuki za Was dziewczyny rodzące 😊
Hiszpaneczka co u Ciebie słychać?
Pozdrawiam i miłego dnia 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 07:38
Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:KasiaLukasia już pewnie urodzilas 😃
Nope, nawet jeszcze nie jestem na porodowce. Skurcze sa dalej nieregularne, za to bolą jak ch.Czekam na obchód co dalej.
Dziewczyny moglyscie normalnie sikac podczas rozwierania? Ja nam taki ucisk, robię malutkie siurki. Najlepiej razem z puszczona wodą z kranu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 07:53
-
Trzymam kciuki za wszystkie ktg!
Messy92, jak się czujesz?
Casjopea,oj tak niech się to szybko normuje. Jak dzisiaj, bez sraczki już?
Hope, jak Rychu?
33sylwia, każdemu psycha siada jak nie może się wyspać albo dzieciak wisi bez ustanku na cycu, u nas w nocy od 2 do po 4 i ja już nerwowa rano, bo cierpliwośc siada jak jeszcze druga marudzi.Messy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja musze powiedzieć,ze tak jak sobie zaplanowalam tak jest ale...tylko dlatego ze Stachu współpracuje. Śpi u siebie(z nami od 4 rano bo wtedy je co 30 min do 7),zasypia sam,nie bujamy go np i jest na cycu..czyli tak jak chcialam. Ale.jak mi pokaze faka to się skończy bal.
Zostalam wczoraj bez wozka bo gondola została w bagazniku a stary do pracy pojechał to pozyczylam od sąsiadki (staty ja wiozl do porodu wiec czas sie odwdzięczyc) wozek. Cybexa baliosa s,dokladnie tego którego mielismy kupic i musze powoedziec ze gardze tym wózkiem. Dziecko w nim telepało a kółka nie radziły sobie ze starymi chodnikami,ciesze sie ze jednak zmienilam zdanie i kupilam tego espiro.
Dziewczyny widze znowu zamiast pojedynczo to wszystkie sie rzucily do szpitala... -
tka_aa wrote:A ja witam sie z ptologii ciazy. Pojechalam ze skiierowaniem od prowadzacego, powiedzieli, ze mnei by nie zostawili dzisiaj, ale ze skoczylo mi cisnienie 150/88 to zadecydowali o hospitalizacji i obserwacji. Szyjka na dwa palce, krotka i jak sie zgladzi do konca to super. Na razie obserwuja. Chociaz to cisnienie to mi skoczylo, bo wkurzhla mnie baba z rejestracji, a poza tym badali mi cisnienie przez bluzke, z lezaca w powietrzu reka i wiszaca glowa. W ogole stwierdzam, ze pozycja na ktg do badania cisnienia wysmienita...
Tak wiec leze na patologii, z dwiema dziewczynami. Jedna jutro idzie na cc. Boli mnie glowa. Jestem placzliwa, na mysl o zostawionym mezu dostaje ataku placzu. Moja pierwsza noc poza domem bez meza od okolo 8 lat.
Dawaj znac jakie plany mają wobec Ciebie. Ja też wlasnie czekam na obchód. Może cos się dowiem. Co ze mną planują
Emma siare.masz to super. Ja mam wrażenie że moje cyccki wcale.nie czują że jestem w ciąży i ze pora się szykować na karmienie. -
Danio wobec mnie nie maja zadnych planow chyba. Na razie obserwacja z uwagi na cisnienie. Jak rozmawialam z lekarka z ip to powiedziala, ze raczej do rozwiazania mnie nie wypiszcza. Mam nadzieje tylko, ze zaczna mi to wywolywanie wczesniej, albo samo sie zacznie.
Danio a ty dzisiaj trafilas na.oddzial? Tez czekam na obchod.