Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie do 3ej skurcze tak mniej więcej co 12 minut i poszły w pizdu. Jestem niewyspana, głodna i do tego zmęczona. Wczle by mi tak nie zależało na czasie gdyby nie waga malej. Umrę przy porodzie, zobaczycie. 4kg była tragedia a tu szykuje się więcej
-
Messy a pamietasz jakie masz wymiary główki i brzuszka? Bo wagę mamy podobną.
A ja jestem debilem roku. Nie wiedzialam że do obchodu trzeba byc na czczo. Zobaczylam sniadanie i wstzruknelam sobie insulinę. Dopiero pptem dostalam info ze mam czekac z jedzeniem.
Za kare dostalam kroplowke z glukoza 😥 -
Danio wrote:Messy a pamietasz jakie masz wymiary główki i brzuszka? Bo wagę mamy podobną.
A ja jestem debilem roku. Nie wiedzialam że do obchodu trzeba byc na czczo. Zobaczylam sniadanie i wstzruknelam sobie insulinę. Dopiero pptem dostalam info ze mam czekac z jedzeniem.
Za kare dostalam kroplowke z glukoza 😥
Nie mam żadnego zdjęcia z wymiarami z USG. Tylko z czerwca chyba -
A u mnie noc spokojna, przespałam jak niemowlak, a mój niemowlak radośnie pluska się w wodach płodowych. Na 10 lekarz i zobaczymy co dalej.
Planuję zażądać usg i ktg. Mogę czekać jeszcze kilka dni, ale mają dokładnie sprawdzić łożysko itp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna_kawa a jak tam relacje sióstr? Poprawiają się? ☺️
Kal nadal uformowany. Mój organizm chyba zapomniał, że jest w ciąży 😁 Za to doszliśmy do etapu, w którym mój kochany mąż dojrzał do seksu. Oczywiście wymyślił to dzisiaj rano jak młoda wbiła do nas do łóżka i oglądaliśmy wszyscy odgłosy zwierząt, no ale liczy się sam fakt. Może wieczorem będzie małe bzyku bzyku 😻Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Mikka86 kurde Ksawery pewnie chce jeszcze posiedzieć w ciepłym brzuszku
Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.
-
Casjo, bardzo zabawne z yym armagedonem ;p a męża moze podniecily te zwierzęce odglosy, w koncu rodzina weterynarzy
)
Ja po ktv i usg, wszystko pieknie. Tym razem szacowana waga na 3100, wiec cholera jasna wie ile naprawde, ale chyba nie przekroczy 4 kg wiec uff.
W ogole jestem pod wrazeniem opieki tutaj - usg, ktg, o chody, badanie tetna, cisnienia, pobieranie krwi. No przynajmniej jak na ten pierwszy dzien to bomba.
I zqpraszam do IMID na Kasprzaka jak ktoras chetna, obok mnie kest wolne łozko na patologii -
Tkaa, to super wieści z tą opieką szpitalną!
Casjopea, powoli Mira się oswaja, już przychodzi do sypialni i robi ciii dzidziusiowi, bo śpi. Nadal tylko kiepsko jak Ada zacznie płakać to wtedy i Mira wyje, jakoś się tego boi, no, ale nie ma wyjscia musi przywyknac jedna do drugiej, z płaczem również.
Hehe kał unormowany, bo może już się oczyscilas 🤪ale w sumie jak mąż chętny na seks to skorzystaj ile możesz, bo potem ban na fiki miki🤡
KasiaŁukasia, dziewczyno mam nadzieję, że Ty już tulisz malucha👍nieustające kciuki!
Danio, a ty jak samopoczucie?