Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my czekamy na obchód noworodkowy... Wczoraj było to USG i jąderko jest gdzieś koło pęcherza. Nie mam pojęcia, czy dzisiaj wychodzimy i czekam z niecierpliwością. Mam już dość siedzenia tutaj. Tęsknię za dzieciakami, za mężem, za swobodą. Eh, mam do dupy nastrój 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U mnie zaczely pojawiac sie skurcze i bol kregoslupa. Na obchodzie lekarka powiedziala, ze najpozniej we wtorek wywolywanie, a moze wczesniej, moze w poniedzialek
trzymajcie kciuki, zeby jak najszybciej, a jeszcze lepiej zeby zaczelo sie samo!
Kamsza lubi tę wiadomość
-
O ja dziewczyny u Was tez tak czas zasuwa??
Moja Larissa dzisiaj konczy 3tyg a do terminu porodu zostalo jeszcze 10dni
Mam patent na przespane nocki choc troche.Mala jednak spi z nami w lozku i o dziwo budzi sie co 3h na butleTakze lepsze to niz wstawanie co 40min do lozeczka
Juz w ciagu dnia nawet ja lozeczko parzy
Ale staram sie zeby w dzien byla jednak w swoim lozeczku. Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer
W srode bylismy u lekarza i dostalismy pozwolenie bo mala rozwija sie prawidlowo.Wazy juz 2715g
A tak wogole z innej beczki czy waszym malenstwa tez ropieja oczka?
Mojej zaczelo robiec od 2dni jedno i to tak na zielono.Lekarz stwierdzil ze mozna przemywac swoim mlekiem,woda fizjologiczna lub woda przegotowana bo to dosc powszechne u niemowlakow i niemartwic sie poki oczko nie jest czerwone to wskazuje na zatkany kanalik lzowy i prawdopodobnie sam sie odetka...
Mikka ale tn twoj Ksawety uparty.Dobrze mu u mamusi
Aska trzymam kciuki za wyjscie.Rozumiem cie bo sama jak bylam z mala w szpitalu to juz mialam dosc. -
Kamsza, Moja spi w ciagu dnia w dostawce i jest OK a w nocy nie chce, budzi sie co chwile i biore ja do lozka bo bym nie przespala chyba ani minuty. Nie rozumiem 🤷
Tak ropieje jej prawe oko. Przemywam ale zaczyna sie od nowa po jakims czasie. Ale nie martwie sie, to normalne.
Casjo, JaSzczurek ja jebie🤷😂😂 Wezcie sie ogarnijcie i zacznijcie rodzic! -
Wkurwia mnie ta położna co dzisiaj jest,widzi ,że już drugi dzień leże pod końskimi dawkami oxy, 36 h chodziłam z balonem, który też gówno zdziałał,a stoi nade mną i mi pierdoli jaki to poród naturalny jest wspaniały dla dziecka, że się powinno wszystko zrobić żeby CC uniknąć, że matka to powinna wszystko przetrzymać dla dziecka, no dobra,rozumiem . Ale jak nic nie idzie to co mam zrobić?? Ja mam zejść przez obrzęki i ciśnienie ,żeby tylko dziecko się sn urodziło???url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
xgirl wrote:Kamsza, Moja spi w ciagu dnia w dostawce i jest OK a w nocy nie chce, budzi sie co chwile i biore ja do lozka bo bym nie przespala chyba ani minuty. Nie rozumiem 🤷
Tak ropieje jej prawe oko. Przemywam ale zaczyna sie od nowa po jakims czasie. Ale nie martwie sie, to normalne.
Czyli widac ze te nasze dzieciaczki potrzebuja nadal naszej bliskosci;) Zastanawiam sie nad kupieniem lozeczka chicco next2me ale czy to jest sens bo niewiadomo czy w taki sposob mala bedzie spala w lozeczku.
A czym przemywasz swojej to oczko?tez ta ropka jej jest taka zielonkawa?