Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
tka_aa wrote:Mikka, a gdsie Ty jestes w szpitalu? W Sochaczewie czy mi sie z Mikaja pomylilo? A co lekarze mowia? Bo byla juz mowq o cewarce z tego co pamietamurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Dziewczyny od 8.40 jest z nami Miłosz
. 3550g i 56 cm, wymiary identyczne jak jego starszy brat
. Lezymy sobie razem, on się tuli do cyca, a ja czekam aż czucie w nogach wróci
.
Emma cieszę się że wszystko się dobrze skończyło! 😘mikka86, xgirl, Kamsza, Eluska, JaSzczurek, tka_aa, Alrauna1987, Casjopea, LidziA89, Sylka135, mikaja, Messy92, Czarna_kawa, Lady_Dior, Emma_ lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyBylam u gina i jak mina 4 tyg od cc(czyli w następny poniedziałek) to moge wrócić do biegania. Teraz moge już lekko truchtać albo stosować marszobieg❤Jezu jak sie ciesze. W końcu pozbędę sie galeretki z ciała.❤❤❤
I wizja wyjscia z domu na 30 min i zresetowania się jest wspaniałaKamsza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Karola tak szybko mozna biegac po cc?😲 Mega. Ja mam ochote na Nordic Walking ❤️
AgaSY wow gratki❤️❤️ -
KarolaJJ wrote:Znajoma biegała 2 tyg po,z reszta jest pełno blogow biegajacych mam,ktore biegały 2-3 tyg po cc a jedna po 5 tyg przebiegla pólmaraton
To czemu slyszalam, ze lekka gimnastyka 8-12 tyg po a takie ciezsze sporty po kilku miesiacach? Nawet polozna mi tak ostatnio mowila. Moze zalezy od kobity Hmmm... -
nick nieaktualnyCiezsze sporty to na pewno ale bieganie sie do nich nie zalicza. Ja do wspinania wroce we wrzesniu,bo to jest bardzo wymagający sport. Natomiast bieganie jest dobre dla kazdego. Nie odważyłabym.sie np iśc na siłownie (i tak nie lubie siłki wiec zadna strata) ale bieganie jest super na rozruch
-
Jeeeest! Wychodzimy!!!! 😃 Mamy jedynie skierowanie do poradni chirurgicznej, żeby kontrolować to jąderko. Czekam jeszcze na mój wypis i na męża i spadamy stąd. Warunki i personel są naprawdę w porządku, ale już miałam dość tej szpitalnej rutyny. I chcę się wyspać! I zjeść coś normalnego (wiem, to drugie bardziej prawdopodobne 😛 ). A przede wszystkim przytulić te moje "stare" Szkraby. 😁
AgaSY, Kamsza, xgirl, Casjopea, Sylka135, Eluska lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Juuppiii znalazlam patent na moja mala terrorystke.U nas leje i jest burza wiec nie ma jak wyjsc z domu.Mala wlozylam do wozka i niedowierzam Mała spi juz 1,5h
Za niedlugo bedzie sie budzic pewnie na jedzenie
A ja dokoncze sprzatac i robic obiad
-
nick nieaktualny