Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma, Casjo, AgaSy i inne dziewczyny gratulacje :*
xgirl ja po pierwszej cesarce miałam piękną, cieniutką bliznę, że prawie jej nie było widać. Do tego goiła się super. Wróciłam szybko do sportu i figurę sprzed ciąży miałam po około 3 miesiącach.
Teraz po drugiej cesarce jest jakaś tragedia. Przy CC nie było mojego lekarza i Ci, którzy mi robili zabieg okropnie mnie pozszywali. Poszyli starą bliznę z nową, do tego każdy szył sobie także mam poszytą ranę w zygzak. Na dodatek nie chce się goić. Byłam u lekarza, bo rana się sączyła i dostałam maść i areozol z jonami srebra.
Do fizjo się wybieram ale to za jakiś czas. O sporcie to nawet na razie nie myślę. Zobaczę po okresie połogu jak będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 15:25
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Lullaby oja no co Ty. Dziwne, ze lekarze, ktorzy robia cesarki dzien w dzien tak spitolic to potrafili. Oby sie ladnie zagoilo, moze potrzebujesz wiecej czasu ale bedzie wszystko dobrze.
Ja sie pochwale, ze wygladam w sumie jak przed ciazaWaga zeszla mi w 100% w dniu wydobycin. W ogole w szoku jestem, ze nie mam wiszacej skory czy odstajacego brzucha. Nie wiem jak to mozliwe, przeciez mialam naciagnieta skore tyle miesiecy. Jakim cudem wyglada niemal jak przed ciaza?
-
nick nieaktualnyJa żre przy tym kp jak nienormalna. W zyciu tyle nie jadłam do tego mam.smaka ciagle na słodkie co sie kiedyś zdarzało max raz na miesiąc. Waga mi spadła do wyjściowej tydzien po cc ale teraz mam 1 kg na plusie przez to żarcie.
Musze zaczac sie ruszac bo nie dość ze boli mnie wszystko z tego siedzenia tyle miesięcy to kondycje mam zerowa. Figurą sie nie przejmuje bo jak wróce do wspinania to znowu sie sama wyrzeźbi.Ale kuźwa to pochłanianie teraz mnie przeraża .Jak wieprzWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 15:57
-
Oj Karola tez mnie boli
Niestety miesiace przymusowego odpoczynku zrobily swoje, plecy bola, szyjny to juz masakra, az sie boje jak bedzie dalej. Chce sie wreszcie zaczac ruszac, na figure ogolnie leje, bardziej mi o zdrowie chodzi.
-
mikaja wrote:Ja tak samo - jadlabym i jadła. Pije dużo a i tak mam hiper zaparcia
Na słodkie mam hiper ochotę.
Na pocieszenie - ogarnelam właśnie z młodym ogródek a teraz siedzę i oglądam sobie tv, popijam kawkę i zagryzam ciastkiem :p
Wlasnie. Kto sie jescze nie rozdwoil? Messy, Adria, Tkaa, Danio, JaSzczurek, Casjo. Kto jeszcze z dziewczyn, ktore sie udzielaja na watku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 17:17
-
Boże dziewczyny jak dobrze być w domu w końcu jestem wypoczeta tylko martwię się o laktacje cycki jakieś takie miękkie się zrobiły a po karmieniu odciagam z dwóch cyckow tylko 50 ml ale jeszcze się nie załamuje. Co do wagi to mam już 10 kg mniej czyli jeszcze 4 kg do wagi z przed ciąży. Mała je śpi i sra więc wszystko w najlepszym porządku 😁
Mikka czekamy na zdjęcia bo pewnie jesteście już razem 😉
-
Była u mnie dziś polozna sciagnela szwy na szczęście bo już dostawałam szału jeszcze tylko w środku zostały rozpuszczalne.
-
Dziewczyny od 11:03 jestem mamą.
Synek cały i zdrowy 10 pkt.
Moje obawy nie byly bezppdstawne. Waga 4410!!!!
Pozwolono mi samej podjąć decyzję odnosnie rozwiazania. Na cale szczescie wybralam cesarke.
Ok 23 pionizacja. Trzymajcie kciuki
Dziewczyny nie czytalam dzosiejszego dnia. Postaram sie nadrobic jakos.
Jezeli ktos urodzil to gratuluję, jezeli rodzi to powodzenia!!!
Czarna_kawa, Aga9090, JaSzczurek, Casjopea, anngelikamarta, LidziA89, AgaSY, Lullaby, Messy92, xgirl, Alisia, mikaja, Alrauna1987, Sylka135, Lady_Dior, tka_aa, mikka86, Eluska, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Danio, wspaniale! Dobra decyzja! Jesteście cali i zdrowi, a Ty szczesliwa❤️❤️❤️
Emma, kochana nasza najważniejsze, że masz Emilke przy sobie! Jak dobrze, że tak szybko zareagowano!
AgaSy, gratki i dla was❤️
Dziewczynki-brzuchatki, dużo siły na te ostatnie momenty w dwupaku!
My dzisiaj byliśmy na podwójnej wizycie pediatrycznej, mała przybrała 108g więc w normie, nadal uczymy się kp, Mira cały czas robi Adzie aaaa, aaa, jakby chciała, żeby ta już nie płakała 🤫😋 zaliczylismy jedną szczepionkę i bilans obydwu, uf.Casjopea, xgirl, Emma_ lubią tę wiadomość