Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Xgirl właśnie, tkaa ma rację - nie wytykaj nas 😋 A jeśli będę ostatnia to osobiście Ci tego kopa w dupe zasadze 😂😂
Edit: bo jeśli uda mi się poród sn to jeśli Ty mi kopa w dupe zasadzisz, noga może Ci utknac po same kolano 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 18:51
Messy92, xgirl, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my w domu. Oczywiście nie można wrócić normalnie. Samochód nam odmówił współpracy przed sklepem... I musiała po nas sąsiadka przyjeżdżać... Po prostu, kurwa, zarąbiście 😠 jeszcze długo czekaliśmy na wypis.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Danio, trzeba przyznać, miałaś czuja. Waga naprawdę spora!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Ze jak naciagnieta?
Tak ze jak nawet mi brzuch znika to zostaje taki luz skory. Ble. Moja mama ma taki brzuch po 2 ciążach wiec ja się nie łudzę.
Może kiedyś jakiś laser i zabiegi machnę. Póki co muszę z 20kg zrzucić, przy tym starać się nawilżać i ujędrnia to ale no cudów nie będzie.
Danio gratulacje!!
Aśka moje auto tez umarło ale u mnie to już koniec. We wtorek laweta go zabierze :p żal bo mechanicznie sprawny tylko alternator wymienic ale i tak bym go zaraz sprzedała wiec niech idzie już. Łezkę uronię zapewne... chlip. -
Mikaja, nasz raczej też umarł na amen. Jutro jeszcze mąż podjedzie i spróbuje odpalić, ale raczej marne szanse.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualny
-
Lolla,Emma,AgaSY,Danio gratuluję Wam serdecznie dziewczyny narodzin Waszych pociech 😊 Cieszę się,że wszystko u Was dobrze i współczuję stresów ale już tulicie maleństwa i to najważniejsze 😊
Mikka86 kciuki za Ciebie i Ksawerego 😊
Xgirl moja podobnie jak Twoja w nocy uwielbia spać z nami 😼 W dzień śpi wszędzie-mam chicco next to me i w nocy się rozbudza w tej dostawce 🙄
Dziewczyny ja też mam takie ciągoty do słodyczy,że o ja cie🙈 Nie wchodzę na wagę,bo aż strach a miałam tylko 3kg.do wagi sprzed ciąży.
Dziś dzwoniłam do polskiego księdza i nie ochrzci mi córki bez ślubu kościelnego 😠 Nie będę się prosić-ochrzczę w Pl we wrześniu/październiku.Nie ukrywam,że przykro mi się zrobiło i jak spojrzałam na tą niewinną buzinkę,to się poryczałam 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 22:39
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Karola pokaż Stasia
tak żeby bylo buźkę widać 😁 (jeśli chcesz oczywiście)
LadyDior kurde nawet nie mów my też ślubu nie mamy ale mam nadzieję że bez problemu dostaniemy chrzest 🙄
Wgl co do tego chrztu to kiedy planujecie? Ja myślałam tak o wrześniu - max październiku ale jak to wyjdzie nie wiem 🙄