Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka gratulacje, śliczny
.
Milosz jest strasznie leniwy i obrażony chyba przez to wydobycie. Jak urodził się o 8.40 tak dopiero wieczorem pierwszy raz ładnie zjadł z 1 cyca. W nocy był na noworodkach, tam ponoć tylko dostał wodę i grzecznie spał, od 6 rano już leży ze mną i dopiero o 7 przyssal się do drugiego na śniadanie
.
Ja wczoraj dałam radę tylko usiąść, dziś jak mąż przyjedzie to w południe będziemy wstawać i przeprowadzać się z sali pooperacyjnej na oddział. Marzy mi się prysznic 😍.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:AgaSy pewnie dostal wode z glukoza a nie sama wode przez to tak spał.
Mikka jest taki przesąd,ze jak zgaga w ciazy to dziecko ma duzo włosów,miałaś zgage?Tak pomijając,ze nie wierze w takie rzeczy ale z ciekawości pytamurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka Gratulacje! 😘
Ja dziś spałam z Anią cała noc w łóżku mąż poszedł na kanapę 😉 i jestem mega wyspana ale nie chce jej rąk za bardzo do tego przyzwyczaić. -
Mikka GRATULACJE 🥳🥳🥳
Miałyśmy podobne porody , wysokie ciśnienie , indukcja , na koniec CC i moja też kudłata 😜😜😜
Daj znać czy po porodzie Ci się unormowało ciśnienie . U mnie nie mogli dobrać leków .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 08:51
mikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje!
Emma Ale się strachu najadlas!
Dobrze że wszystkie porody lipcowek kończą się cudnym, zdrowym dzieckiem 😁
Mało tych sn ale widać tak musiało być.
U nas git. Pomalutku. We wtorek mamy pierwsza wizytę u pediatry czyli mojbpierwszy test jako matki 2 dzieci. Znaczy pierwszy raz gdzieś musimy dojść na konkretną godzinę 😉Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Ale mam dzisiaj kiepski nastrój tak bez powodu 😪
Moja córka jest szalona, jak tylko usiądę to biegnie, wlazi na mnie, skacze, szalaje.. Nie mogę się od niej opedzic. Ciągle tylko osłaniam brzuch i już mam kurwa dosyć. -
KarolaJJ wrote:A u nas byly seksy,bez gumki🙄Głupki z nas...mam nadzieje ze nie wpadniemy jak para nastolatków bo byłaby lipa. Debilstwo roku
Mikka gratulacje!!! Jak oceniasz wydobyciny? Kiedy pionizacja? -
Adria wrote:Wróciłam na porodówka podadzą mi oksy
Martwi mnie, że Kasia się nie odzywa :cWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 11:40
-
xgirl wrote:KasiaLukasia pewnie juz po i potrzebuje spokoju
JaSzczurek a Ty jeszcze w ciazy?! Ktory dzis dokladnie TC?
Powodzenia Adria!