Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anngelikamarta jeśli mieszkacie w Pl to nie powinno być problemu-choć to zależy od księdza ale nie ma prawa odmówić chrztu,bo rodzice nie mają ślubu.Ja się nie chciałam kłócić z tym pseudo księdzem,zadzwoniłam do parafii w swoim mieście i bez problemu ksiądz udzieli chrztu-tylko potrzebujemy pozwolenie na chrzest w innej parafii ale nie wiem jak zdobędą to pozwolenie,bo tu to trochę skomplikowane 🤔 ehh dużo by pisać...
-
Bleh. Dobrze ze ja swoich nie chrzczę. Aczkolwiek ślub kościelny mamy wiec nie byłoby problemu.
Mam nadzieje ze po powrocie do pl rodzina nie zrobi na nas najazdu w tej kwestii :p
Czytam sobie o cluater feeding i masakra ale mała mi to robi 2 razy dziennie ale szczęśliwie w dzień albo właśnie późnym wieczorem - zapewne dlatego w nocy je tylko 2 razy i spi po 4h uhuuuu
Dla zainteresowanych
https://amotherfarfromhome.com/cluster-feeding-newborn/ -
xgirl wrote:Anngelikamarta ale ze jak miesiac?! Masakracja jak ten czas leci.. a Antos fajowy❤️ Dalej taki grzeczny?
A jak tam malutka? Śpi? 😁 -
nick nieaktualnyCiekawe jak tam Mikka i KasiaLukasia? Nic się nie odzywaja. Kurcze przeżylam upaly bez większych problemów a teraz jak jest umiarkowana temperatura to stopy mi puchna. Butów nie mogłam założyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 00:04
-
Mikaja wez pisz po polsku, nie chce mi sie mozgu wysilac
Co to ten cluater feeding?
Annglikamata w ciagu dnia super, w nocy troche niespokojna ale trudnoA Antos w nocy tez ladnie spi?
Wczoraj przed snem jej opowiadalam jak na nia czekalam i ze sie ciesze, ze jest i jaka beznadziejna ciaze mialam i w gole
Ja tez nie chrzczePoza tym chyba by sie nie dalo bo mamy cywilny tylko.
-
Dziewczny od kilku dni boli mnie wejscie do pochwy jak sie tam myje, tak troche piecze, zwlaszcza jak myje sie plynem do higieny intymnej. Zmyje go, ubiore sie i jest ok, nic nie boli wiecej. Nie wiem czy to normalne czy nie.. Chyba bede musiala wybrac sie do lekarza a tak mi sie nie chce ;/
Czujecie to? Cos mi dolega a nie chce mi sie isc do lekarza ;DD -
X taak w nocy śpi nawet lepiej niż w dzień
Karmie go tak co 2-3h zależy ile zje i po jedzeniu i zmianie pampersa śpi dalej a w dzień nie zawsze
Jedyne co zauważyłam i nie wiem czy to jest normalne czy nie ale po jedzeniu za każdym razem robi tak jakby robił kupke w sensie tak ciśnie i robi się cały czerwony ale nie płacze. Nie wiem czy tak ma być ale dziwne to jest
W sumie gdyby coś było nie tak i bo go bolał brzuszek to by płakał a on nic tylko się tak strasznie pręży, kolki to nie są, zatwardzenie też nie bo kupek to i z 10 na dzień potrafi zrobić
żal mi go bo widzę jak się męczy -
Adria wrote:Jestem na porodów e przyjechałam że skurczami a teraz cisza
Trzymam kciuki żeby wróciły i szybko poszło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny