Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:W ogole sliczny jest❤️ A Tobie co tam wisi na walizce w panterke?😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 13:00
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Sylka135, JaSzczurek rozmawiałam z moją koleżanką, która pierwszą ciążę miała zakończoną cc na zimno w połowie 39tc (decyzją lekarzy, bez żadnych wskazań do cc) i wyciągnęli malucha z cechami wczesniactwa. Drugą ciążę prowadziła już bardziej świadomie i urodziła sn pod koniec 41tc.
Więc może faktycznie niektóre maluchy potrzebują więcej czasu.. -
Adria wrote:40 kurwa bolą w huj
-
Adria powodzenia.
Ja znowu mam plan urodzić we wtorek. A moja tkaa coś się nie odzywa, czyżby i ona nam tu rodziła..?
Wszyscy się rodzą, dzieci przybywa..
Tylko Sylka135, JaSzczurek i Casjo w ciąży dogorywa.
Nie ma sprawiedliwości, nie ma litości!
Będziemy w ciąży, aż sczezniemy do kości!
😭😭😭😭xgirl, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Sylka135, JaSzczurek rozmawiałam z moją koleżanką, która pierwszą ciążę miała zakończoną cc na zimno w połowie 39tc (decyzją lekarzy, bez żadnych wskazań do cc) i wyciągnęli malucha z cechami wczesniactwa. Drugą ciążę prowadziła już bardziej świadomie i urodziła sn pod koniec 41tc.
Więc może faktycznie niektóre maluchy potrzebują więcej czasu.. -
Matko Mikka strasznie wspolczuje
Dobrze, ze juz po wszystkim. Ja sie tylko zastanawiam czy nie sprawdzili przed cieciem czy znieczulenie dziala? Mi chyba z piec razy sprawwdzali i pytali czy OK.
Casjopea wrote:Widzisz xgil, tak jak kilka osób już tu prorokowalo - największa z Ciebie srajdupa, a przechodzisz wszystko bardzo gładko -
Casjo bol duszy inspiruje od tysiecy lat do tworzenia wielkiej sztuki co i w Twoim wypadku sie sprawdza❤️ Pulitzer czeka😁
A tak serio to lacze sie w cierpieniu😘 Juz niedlugo!Casjopea lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Matko Mikka strasznie wspolczuje
Dobrze, ze juz po wszystkim. Ja sie tylko zastanawiam czy nie sprawdzili przed cieciem czy znieczulenie dziala? Mi chyba z piec razy sprawwdzali i pytali czy OK.
Ej No... Sama CC bajka, tylko w chuj bolalo potem ale trudno.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mi tez tak sprawdzali kurde i bylo OK. Zaczeli ciac i ja nic nie czulam, dopiero jak powiedzieli to ogarnelam to. Tak to bym nawet nie wiedziala. Kurde masakra, strasznie mi przykro, ze takie przezycia mialas
-
W życiu bym nie powiedziała, że to pójście na łatwiznę. Jednak jest to spore obciążenie dla organizmu. I ból też spory, nie oszukujmy się. I niesie sporo ograniczeń po sobie.
Jacek aż dziwnie grzeczny i spokojny dzisiaj. Udało mi się rozpakować torbę, zjeść śniadanie, powiesić pranie i dzieciom książki poczytać. No dobra, bez męża by się nie udało, ale jednak 😁 a w nocy ten mój Nerwusek spał od 23-4 😲 nie ustawiałam budzika, bo byłam pewna że się i tak obudzi po 2h, a tu takie zaskoczenie. A no, oczywiście, spał ze mną 😂 ale teraz spi w łóżeczku!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny