Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj od 8 do 14 nie mam dziecka, oddałam mamie 🙊 czas tylko dla mnie , robię sobie domowe spa, leżenie w wannie,farbuje włosy , maluję paznokcie itp.itd...jednak na butli też są plusy ..
Emma_ lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualnyJa pierdylam ale sie wyluzowałam.Wzieliśmy hamaki i byl pełen chill. Kawka,bułeczka,widoki. Miodzio. Staszek grzeczny,nie to co w wózku. Zmeczylam sie za to,wychodzi ten czas nic nierobienia w ciaży
Casjopea, kinga27.30, Lady_Dior, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Emma ja popijam Femaltiker 1-2 dziennie - częściej 1, wieczorkiem, bo wtedy naturalnie jest trochę 'gorszy' pokarm i mała więcej wisi.
Karola wow
U nas od wczoraj 20 stopni i leje. Jak nie upał taki, że nigdzie nie wyszedł człowiek, bo za gorąco, to znowu deszcz... Ah angielskie lato
Jutro ma być fajnie, to może gdzieś pójdziemy, bo mąż ma 2 tygodnie wolnego. Potem chyba też już do pracy nie wróci, tylko pójdzie na l4 do wyjazdu naszego i już. -
Karola ale Ci zazdroszczę! ja bym się chyba jeszcze nie odważyła... no ale dzisiaj po raz pierwszy odwiedziliśmy moich rodziców 👍 pierwsza taka trasa dla małej, aż pół godziny w jedną stronę 🤣
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Emma_ wrote:Moje dziecko wczoraj żyło bliskością mamy, która szalała, że młode nic nie je i nie dość, że zrezygnowała z piersi i ściągała mleko, to jeszcze w chwili słabości próbowała nakarmić glutka mlekiem modyfikowanym. Na szczęście glutek wie, co dobre, i pogardził mlekiem niecycowym. Dziś na szczęście woła praktycznie co godzinę i coś tam zjada, więc kamień z serca. 🥰
Pijecie femaltiker? Tak, jak piszą na opakowaniu dwie saszetki dziennie przed karmieniem? Pomaga wam?
@Karola, szalona -
Emma ja piłam femaltiker i zawsze udało mi się ok.30ml więcej ściągnąć,więc polecam
Ja walczę z zastojami-kpi pozostanie dla mnie traumą...
Mikaja tu były chłodne dni-człowiek czekał na to słońce i co??? Takie upały,że przez 3dni 31st.mialam w domu 🙄JaSzczurek, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Emma, ja też piłam. Zaczęłam w szpitalu 2 saszetki dziennie, skończyłam w domu. Kolejnego opakowania nie kupowałam, za to kupiłam syrop słodu jęczmiennego i dodaję po łyżeczce do kawy raz dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 17:31
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
My dzisiaj pierwszy raz pojechaliśmy z młodszym synkiem i mężem na miasto się odstresować
Starszak pojechał z babcią na wycieczkę w góry na cały dzień. Mimo upału Tymek był grzeczny i ładnie spał. Pewnie zbiera siły żeby móc mamie czas uprzyjemniać w nocy co by się nie nudziła
Emma ja nie piłam nic na laktacje. Poprzednim razem piłam piulatte plus z humany i femaltiker przez jakieś 2 tyg. -
Karola mam pytanko co do chusty. Sama uczyłaś się wiązać? Czy byłaś u specjalisty? Mikolaja chciałam chustować od 3 miesiąca ale nie podobało mu się. Teraz z Tymkiem chciałabym zacząć wcześniej, bo bardzo lubi być na rączkach a z Starszym to nie zawsze mam jak. Tylko trochę się boję żeby mu krzywdy nie zrobić.
No i super że byliście w górach też bym pojechała -
nick nieaktualnyLullaby uczylam sie z filmików, na szkole rodzenia raz babka pokazla.co bardzo sie przydało bo tez wytłumaczyła co i jak.My wiążemy tylko kieszonke. Nic innego nam nie potrzeba na tą chwilę,pozniej tez raczej filmiki bo troche szkoda mi kasy na doradczynie z chustonoszenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny